Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
To nie korona wirus.
Już na tripie wiedziałem że przesadzilem.
słyszałem tylko Pisk w uchu i czułem narastające ciśnienie w głowie.
Myślałem że to koniec.
Zaraz mi eksploduje mózg i umrę.
Może warto mieć gdzieś zawsze z tyłu głowy, że wszelkie tkzw "choroby psychiczne" to często po prostu ingerencja sił nieczystych, jak i w przypadku chorób ciała.
Gdy sie o tym pamięta, to pomaga zachować zdrowe.... ZMYSŁY. AHAHAHAHHH!!!
Ja bym nie bawił się w to.
Brak węchu może też być spowodowany zmianami w mózgu. Jakieś urojenia.
Ja po przetestowaniu większości zostaje już tylko przy ketaminie jakby był duży dolek depresyjny.
Jest przebadana i bezpieczna.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Może nie są neurodegeneracyjne, chociaż o PCP znalazłem info ze są, wiec nie wiem skąd masz takie rewelacje
Branie tego prowadzi do chorob psychicznych.
Po prostu są bezpieczniejsze dysocjanty.
http://zlotystrzal.blogspot.com/2009/11 ... m.html?m=1
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.