Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zrezygnuj, jak wyżej, z klona i baclofenu, gdyż w przypadku łykania baclofenu, robisz sobie iluzoryczne wrażenie, że jest gut bo przecież nie pijesz GBL, a tak naprawdę wpływasz cały czas tak samo na receptory GABA, jak gdybyś pił GBL cały tydzień.
Na tą chwilę dawki nie są wysokie, ale gdyby urosły, a klon gościł częściej, odstawka będzie prawdziwym piekłem. Miej się chłopie na baczności ;)
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Poza tym szkoda tracić cenne zapasy, lekarze tego chętnie nie przepisują.
Z internetu same wałki jakby ktoś był zainteresowany, sam nie próbowałem.
Jak myslicie? lepiej wydluzyc czas miedzy polewkami czy zmniejszac wpierw ilosc na polewce? nie bede sie powtarzal bo idzie mi tego w ch*j i teraz jak przyjda kolejne litry to chociaz chce psychicznie i zaopatrzeniowo sie naszykowac... cholina itd
na zejscie
Rozkladasz to na kilka dni + suplementacja! obowiazkowa, bo niedoceniana ale jest kolosalna roznica... poczytaj ;)
No i cos na sen
Cheshire Cat ❤
Jest też watek Surva i tam jest też wszystko ładnie opisane.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.