Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Gościu z tym baclo i Zomirenem to uważaj, niedługo będzie cię skręcać jak talala.
Zrezygnuj z tego baclo i Zomirenu póki czas.
  • 510 / 14 / 0
@stwrona - kiepski pomysł. Dzięki takiemu działaniu namiętnie rozregulowujesz cały układ GABA.

Zrezygnuj, jak wyżej, z klona i baclofenu, gdyż w przypadku łykania baclofenu, robisz sobie iluzoryczne wrażenie, że jest gut bo przecież nie pijesz GBL, a tak naprawdę wpływasz cały czas tak samo na receptory GABA, jak gdybyś pił GBL cały tydzień.

Na tą chwilę dawki nie są wysokie, ale gdyby urosły, a klon gościł częściej, odstawka będzie prawdziwym piekłem. Miej się chłopie na baczności ;)
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 35 / / 0
mrstothet Dzięki za ostrzeżenie. Sporo na tu przeczytałem i stąd moje pytanie , bo czułem że coś może być nie halo.Spróbuję zostawić 75mg na poniedziałek i 50mg na wtorek baclofenu i do soboty zrobić stop.
  • 1141 / 9 / 0
Im wcześnie tym lepiej, później g też trzeba czymś odstawić.
Poza tym szkoda tracić cenne zapasy, lekarze tego chętnie nie przepisują.
Z internetu same wałki jakby ktoś był zainteresowany, sam nie próbowałem.
  • 1205 / 10 / 0
Ja pieprze zazdroszcze tej sily i wytrwalosci browar w odstawce... ja tez oswajam sie z ta mysla i bede musial chyba z zegarkiem w reku chodzil i kontrolowac by nie bylo polewek co 20min....

Jak myslicie? lepiej wydluzyc czas miedzy polewkami czy zmniejszac wpierw ilosc na polewce? nie bede sie powtarzal bo idzie mi tego w ch*j i teraz jak przyjda kolejne litry to chociaz chce psychicznie i zaopatrzeniowo sie naszykowac... cholina itd
  • 39 / / 0
O co prosic lekarza na odstawienie gbla pitego w ciagu 24/7 ? 0,6L w 3 tygodnie.
0 doswiadczenia z benzodiazepinami, klonami itd. bez GBL'a nie potrafie zasnac.
  • 1205 / 10 / 0
baklofen najbezpieczniejszy... tylko pilnujesz by nie zamienic siekierki na kijek... dziala tez na gaba-b wiec jest wysmienitym substytutem
na zejscie

Rozkladasz to na kilka dni + suplementacja! obowiazkowa, bo niedoceniana ale jest kolosalna roznica... poczytaj ;)

No i cos na sen
  • 1141 / 9 / 0
@drobiv - Ja tylko zmniejszam dawki ;-)
  • 216 / 2 / 0
Właśnie, a co do baclofenu kołować na sen? mianseryna po przeczytaniu opisu brzmi trochę przerażająco...
"Purrrfect. When you're not on the edge, you're taking up too much space."
Cheshire Cat ❤
  • 1141 / 9 / 0
@Lylas - Odstawisz i później co? Benzo? W padniesz z deszczu po rynnę, a na sen to najlepsze benzo do tego baclo niestety.
Jest też watek Surva i tam jest też wszystko ładnie opisane.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.