Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Rozwala mnie to zawsze jak cpuny doznają olśnienia i spuszczają towar w kiblu, a potem za miesiąc wracają i płaczą, że wyrzucili
powodzenia w trzezwosci!
ale serio, mogles to komus oddac.
o, to ja
Zmieniłbyś zdanie gdybyś zobaczył kołdrę z kurzu na szafkach w moim pokoju
Zresztą, co jest fajnego w byciu modem?!
Sprzątasz za friko, ludzie mają do Ciebie pretensje, rodzinie przy kotlecie się nie pochwalisz. Nie widzę żadnych zalet!
24 sierpnia 2020lol pisze: Zmieniłbyś zdanie gdybyś zobaczył kołdrę z kurzu na szafkach w moim pokojunie mam kompetencji do tej roboty.
Zresztą, co jest fajnego w byciu modem?!
Sprzątasz za friko, ludzie mają do Ciebie pretensje, rodzinie przy kotlecie się nie pochwalisz. Nie widzę żadnych zalet!
Ja spoko? Nie no. Przecież ja jestem niedojebany!
Fajne jest to, że np ja rykoszetem jestem na czasie z seriami PST.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.