Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
idn pisze:
też raz zjadłem saszetę w celu stymulacji, zadziałało aż za dobrze.
Ciekawe zastosowanie. Hmmm, można to w jakiś sposób przyrównać do działania amf, albo efedryny?
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
jest lekko psychodelicznie, ale nie za bardzo. wizualnie ok, można też normalnie funkcjonować i myśleć. trzyma dużo mocniej od efedryny, natomiast ścierwa nie próbowałem, więc się nie wypowiem. na pewno ryje organizm bardziej od obu, niemniej z braku laku przy jednorazowej potrzebie można spróbować.
szatan
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Jedni pisza, że po saszetce/dwóch mieli jakies mocne haloo inni, ze ich w ogóle nie bierze... jak to jest? mialem zamiar wziac 2 saszety czyli 1g ale jak czytam to co piszecie to sam nie wiem? bylby to pierwszy kontakt z cipaczem moze podziala ten 1g?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Dołączam się do pytania :D
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
trzy saszety na pierwszy raz są w porządku. halucynacje są subtelne, nieprzytłaczające. jak kogoś po jednej saszetce atakowały zmutowane czerwie, to albo waży 20 kilo, albo bajki pisze.

ale ogólnie najlepiej nie brać benzy wcale, chyba, że z dxmem. nawet nie chodzi o szkodliwość, po prostu trip jest fizycznie nieprzyjemny, bodyload okropny, serducho nadupca jak po 30 tussipectach bez tolerancji i ogólnie samopoczucie jest koszmarne. dxm daje tyle, że znieczula na te wszystkie efekty, a w dodatku wzbogaca podróż (a raczej benzydamina wzbogaca dekstera).
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez idn, łącznie zmieniany 1 raz.
szatan
  • 1069 / 12 / 0
Ok dzieki za odpowiedz jak skoluje jeszcze kasy to zakupie sobie 3 saszetki, a jak nie to pojade na dwóch i napisze jak było. Mam zamiar zapodac sobie jutro wieczorem - tak do łóżka. Martwi mnie troche mina pani z okienka jak powiem, ze chce 2 saszetki proszku do pochwy ale luz ^.^ A tak z kupnem to nie bedzie problemu? Raczej łatwo to dostać?

co do deksa bralem 3 razy. za pierwszym razem mialem natłok myśli i migających obrazków z przeszłości (300 mg) za drugim razem myśle a co mi szkodzi i wjebałem 450 mg - bad trip rozjebana noga na rozbitej szklance ogólnie traciłem świadomośc. Za trzecim razem nic konkretnego (330 mg) jedyne co to miałem efekt deja vu czyli jedna sytuacja powtarzala sie chyba z 7 razy >.> dex dziala na mnie raczej oszałamiająco - zadnych halunów
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez anonimus, łącznie zmieniany 1 raz.

Od jutra rzucam.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
anonimus pisze:
Jedni pisza, że po saszetce/dwóch mieli jakies mocne haloo inni, ze ich w ogóle nie bierze... jak to jest? mialem zamiar wziac 2 saszety czyli 1g ale jak czytam to co piszecie to sam nie wiem? bylby to pierwszy kontakt z cipaczem moze podziala ten 1g?
Ja tam poniżej 2g nigdy nie zszedłem, a poniżej 1,5g bym nawet nie próbował (chyba, że w celu stymulacji). Ale może niektórzy są bardziej wrażliwi na tą substancje.
1,5g na początek powinno być ok na początek, jeżeli boisz się, że będzie za ostro. Jak się nie boisz to wal śmiało 2g i 1,5-2 godziny poźniej 300-450mg DXM.
A tak z kupnem to nie bedzie problemu? Raczej łatwo to dostać?
W każdej aptece jest tego masa.
co do deksa bralem 3 razy. za pierwszym razem mialem natłok myśli i migających obrazków z przeszłości (300 mg) za drugim razem myśle a co mi szkodzi i wjebałem 450 mg - bad trip rozjebana noga na rozbitej szklance ogólnie traciłem świadomośc. Za trzecim razem nic konkretnego (330 mg) jedyne co to miałem efekt deja vu czyli jedna sytuacja powtarzala sie chyba z 7 razy >.> dex dziala na mnie raczej oszałamiająco - zadnych halunów
Zrobisz jak uwarzasz. Moim zdaniem warto.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez Bill, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
anonimus mnie przez jakieś 2tygodnie korciło aby cipacza spróbować i wreszcie spróbowałem i nie żałuje (patrz mój TR) :cheesy:
a zakupisz bez problemu,ja nawet kupiłem w aptece w której na deksa to nie mam co liczyć,bo jakaś baba stara twierdzi,że młodzieży nie sprzedają :nuts: ale TR bez problmu dały z uśmiechem na twarzy,wyszło coś ponad12zł za 4 saszetki.
A co do tego jak np zadziałało na daną osobe np 1g benzy a jak na inną to pamiętajcie o:
a)ekstrakcja-jednemu uda się wyciągnąć z jednej saszety np 500mgbenzy innemu 450mg,lub i niżej
b)każdy ma inny organizm i taka sama ilość może zadziałać w różnoraki sposób
c)nastawienie do danej substancji i S&S
d)stan żołądka podczas doryjnego mycia cipki :-p
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
No ja nie mam zadnych przeszkód co do cipacza, ale nie wiem czy na pierwszy raz 1g to duzo czy malo. Mam kasy na 2 saszety i nie wiem czy to kupic czy sobie poczekac na conajmniej 3 saszetki. Chce miec w koncu jakies dobre haloony wiec nie wiem. Chyba jeszcze poczekam i wjebie od razu 1,5 g bo ten 1g nie wiem czy warto :D

btw twój trip raport co najmniej kosmiczny :D

Zakupiłem jednak 3 saszety ^^ dzisiaj w nocy będzie jazda :P
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2008 przez anonimus, łącznie zmieniany 2 razy.

Od jutra rzucam.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nivel »
Tak nawiasem, Bill wspominałeś coś o 8 saszetkach. Dalej masz to w planach?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2008 przez Nivel, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.