Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
idn pisze: też raz zjadłem saszetę w celu stymulacji, zadziałało aż za dobrze.
Od jutra rzucam.
ale ogólnie najlepiej nie brać benzy wcale, chyba, że z dxmem. nawet nie chodzi o szkodliwość, po prostu trip jest fizycznie nieprzyjemny, bodyload okropny, serducho nadupca jak po 30 tussipectach bez tolerancji i ogólnie samopoczucie jest koszmarne. dxm daje tyle, że znieczula na te wszystkie efekty, a w dodatku wzbogaca podróż (a raczej benzydamina wzbogaca dekstera).
co do deksa bralem 3 razy. za pierwszym razem mialem natłok myśli i migających obrazków z przeszłości (300 mg) za drugim razem myśle a co mi szkodzi i wjebałem 450 mg - bad trip rozjebana noga na rozbitej szklance ogólnie traciłem świadomośc. Za trzecim razem nic konkretnego (330 mg) jedyne co to miałem efekt deja vu czyli jedna sytuacja powtarzala sie chyba z 7 razy >.> dex dziala na mnie raczej oszałamiająco - zadnych halunów
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: Jedni pisza, że po saszetce/dwóch mieli jakies mocne haloo inni, ze ich w ogóle nie bierze... jak to jest? mialem zamiar wziac 2 saszety czyli 1g ale jak czytam to co piszecie to sam nie wiem? bylby to pierwszy kontakt z cipaczem moze podziala ten 1g?
1,5g na początek powinno być ok na początek, jeżeli boisz się, że będzie za ostro. Jak się nie boisz to wal śmiało 2g i 1,5-2 godziny poźniej 300-450mg DXM.
A tak z kupnem to nie bedzie problemu? Raczej łatwo to dostać?
co do deksa bralem 3 razy. za pierwszym razem mialem natłok myśli i migających obrazków z przeszłości (300 mg) za drugim razem myśle a co mi szkodzi i wjebałem 450 mg - bad trip rozjebana noga na rozbitej szklance ogólnie traciłem świadomośc. Za trzecim razem nic konkretnego (330 mg) jedyne co to miałem efekt deja vu czyli jedna sytuacja powtarzala sie chyba z 7 razy >.> dex dziala na mnie raczej oszałamiająco - zadnych halunów
a zakupisz bez problemu,ja nawet kupiłem w aptece w której na deksa to nie mam co liczyć,bo jakaś baba stara twierdzi,że młodzieży nie sprzedają :nuts: ale TR bez problmu dały z uśmiechem na twarzy,wyszło coś ponad12zł za 4 saszetki.
A co do tego jak np zadziałało na daną osobe np 1g benzy a jak na inną to pamiętajcie o:
a)ekstrakcja-jednemu uda się wyciągnąć z jednej saszety np 500mgbenzy innemu 450mg,lub i niżej
b)każdy ma inny organizm i taka sama ilość może zadziałać w różnoraki sposób
c)nastawienie do danej substancji i S&S
d)stan żołądka podczas doryjnego mycia cipki :-p
btw twój trip raport co najmniej kosmiczny :D
Zakupiłem jednak 3 saszety ^^ dzisiaj w nocy będzie jazda :P
Od jutra rzucam.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.