Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Dzielisz 400 na 3 i masz po 100mg pregabaliny plus 33,3mg wypełniaczy
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
24 marca 2023mobius pisze: Neurolog mi przepisał pregabaline, mimo tego ze biore xanax o czym wie, bo mu mowilem. A z tego co czytalem to jest ekstremalny miks po ktorym nie wiadomo co moze sie odwalic. To serio mozna laczyc jakos czy po prostu lekarz nie ma pojecia co robi, do czego sie sklaniam?
Problem jak długo organizm może być od nich czysty żeby zespół odstawienny benzo był nikły na miarę czasu stosowania tj. tydzień.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Bo chętka na rekreację w wyskokowych dawkach jest niestety duża i ma to związek z ogólnym uzależnieniem od "fazy" nie samej substancji.
Ale tak jak pisałem zestaw objawów wskazuje że bardziej to się benzynami powinno odstawiać. Zobaczymy za jakiś czas jak schodzenie co 75 będzie odczuwalne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.