Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 282 / 2 / 0
No akurat mój psychiatra się G... zna :) ale muszę do niego łazić , kazał mi zdjąc o 20 mg paro i dorzucić 75 Wenli , a po jakimś czasie,jak wenla zaskoczy zdjąć paro , dokładnie tak jak ja chciałem , więc zna się tyle co ja:)

A pytanie mam czy to prawda że Wenla dopiero od 150 mg działa na Noradrenaline? bo różne źródła, róznie podają
  • 867 / 18 / 0
Niby tak, ale ja np. czuje spore pobudzenie na 75mg, wiec jestem przekonany, ze smyra ja tez na nizszych dawkach. Mozliwe, ze jest to zalezne od rodzaju depresji.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
Cheeryl pisze:
Wszystko co robię, czy z kimś jestem, czy jestem nad morzem, na imprezie, w górach, z rodziną, z przyjaciółmi, z chłopakiem na spacerze, czy jem obiad, czy piję wódę, cały czas poczucie chronicznej pustki, nie wiem, że coś jest kurwa po prostu źle.
Wikipedia - ''Schizofrenia'' pisze:
W odróżnieniu od depresji podłożem obniżonego nastroju nie jest smutek, a ogarniająca chorego pustka.
To moze nie byc depresja, tylko lagodna postac schizofrenii, albo jedno i drugie. Zalecam zasugerowanie psychiatrze przepisania lekow blokujacych receptory dopaminowe. Napisz nam, jak efekty.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 2 / 0
a jak z interesem na dole ?? jak brałem paro(podobno najbardziej zabija libido z SSRI) to po czasie się jakoś ustabilizowało ,ale po tej Wenli to mi się tak skurczył że masakra , a biore 4 dzien :)) ,chyba bym nie mógł się nawet zonanizować , przeraża mnie to . Działa na 2 neuroprzekaźniki bo i serotonina jak i noradrenalina zabijaja potencje.Mam nadzieje że to się ustabilizuję:/??
  • 867 / 18 / 0
Dochodzi sie bardzo ciezko na wenla. Staje podobnie, moze minimalnie slabiej. Moj sposob na to: przed seksem/zwaleniem zjesc 2,4g piracetamu.
  • 282 / 2 / 0
No ja właśnie mam Lucetam(Piracetam) ale będe zażywał go na pamięć,koncentracje, właśnie 2,4 dziennie , 3 tabletki po 800 mg , dobrze wiedzieć że pomaga też na to:) dzięki
  • 867 / 18 / 0
Jakby co mozesz w dniu przed seksem wziac troche mniej wenla i zarzucic wiecej piracetamu i powinno byc OK:

Ludzie! Odczuwam mega pozytywne dzialanie EKSTRAKTU Z ZIELONEJ HERBATY na wenla!!! Nie wiem, czy to dziala tylko na moje psychotyczno-depresyjne zaburzenie, czy na wszystkie. Wzmocnienie efektu antydepresyjnego jest OGROMNE.

Zalecam ostroznie zarzucic MALUTKA dawke EGCG (cwierc tabletki) i sprawdzic, czy w ciagu 6 godzin czujecie wzmocnienie. Tylko uwazac z tym, bo wzmocnienie jest u mnie konkretne i mozna sie przejebac.
  • 282 / 2 / 0
Ta Wenla to ku*wa cudo , biorę 5 dzień , i czuję adrenaline czy noradrenaline, jak mi przechodzi z głowy przez całe ciało, jak na dobrej pigule :)) dobre uczucie ,zmysły wyostrzone , mógłbym w tym stanie, nauczyć się całego Starego Testamentu, Na Pamięć :)) Nie to nie placebo,czuję wyraźnie noradrenalinke (to coś jak,np grasz w hazard i w 90 minucie twoja drużyna strzeli bramkę,to wtedy jest taki stan ucieszenia,adrenalinki ,albo taki stan jak się fest wzruszę,jak się oczy czasem szkliste robią, jak z kimś gadasz, takie emocje,albo jak oglądam jakiś film i jest zemsta i chcę żeby zemsta była jak najbardziej makabryczna i czekam na ten moment ,i jak nadejdzie ta zemsta to u mnie wywoływało to też taki stan adrenalinki , ale to wszystko hazard,szkliste oczy,film , czy jak skaczesz na bungi , jest chwilowe i mija) a tutaj ,na Wenli, cały czas czuję te zajebiste ciary:)) Spać nie mogę, no ale chuj,czuję się zajebiście jak na dobrej pigule i naspeedowany :) Niektórzy piszą to za minus , dla mnie to plus ale wiem że to efekt wkręcania się dopiero Wenli i to minie po jakimś czasie ,no ale cóż ,póki jest trzeba się cieszyć.Co do dysfunkcji sex,Mysłałem o trazodonie(Tricito) antydepresant (SARI) ponoć stawia członka w stan gotowości :) i jest dobry na sen , na noc się bierze , będę musiał sobie to skołować:.Pozdrawiam

A oczy mam jak jakaś sowa :)
  • 282 / 2 / 0
spiewaq ,a bierzesz jakieś inne leki do tego?? Bo ja tegretol 400, ale będę z niego złaził , bo to szajs, tylko przumula,niby mam od czasu takie napady gniewu ,to powinienem brać stabilizator , ale dość leków! bo Tegretol też osłabia libido ,zostawię tylko wenle i ten piracetam no i za 3 tyg u psychiatry, dla wzmocnienia wenli, a dokładniej serotoniny ten Trazodon(Trittico) . Unormuje sen,poprawi uboki wywołane Wenlą(Dysfunkcje Sex) i doda więcej serotoniny. Ponoć na tym tradozonie to się budzisz a tam wieża w gaciach:)
  • 103 / 1 / 0
Jak u was wenlafaksyna działała na pamięć i koncentrację?

Swoją drogą zszedłem z dawki 225 na 150 i odczuwam skutki uboczne: zawroty głowy, derealizacja, senność i obniżenie nastroju. Czy u kogoś z was podobnie się działo?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.