Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: Myslicie ze nic sie nie stanie jak wezme cipacza?
Od jutra rzucam.
teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.
to mowisz, ze po 1 g nic zadnych haloonow? a mialem nadzieje...
Od jutra rzucam.
helloihateu pisze: ja tego juz nigdy w zyciu nie tkne. ostatnio jak mialem uczyc sie cala noc, nie mialem wyjscia, postanowilem zakupic tego cipacza zeby nie usnac za szybko. jak bralem go pierwszy raz to jeszcze nie bylo tak strasznie, po prostu nie wiedzialem co mnie czeka, ale teraz.. tragedia - ledwo wypilem dwa lyki i popilem dwoma puszkami napoju energetyzujacego. jak przypomina mi sie smak tego to mi sie az nie dobrze robi i zbiera na wymioty.. nie dosc, ze slone to jeszcze gorzkie i pomaranczowe i argh..
teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Jezus pisze: zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.
Do nauki to polecam kawę, ale nie benzę, na miłość boską :-/ Deliriant do nauki...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.