Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Siemanko ja mam tylko takie pytanie. W poniedziałek zapodałem sobie 330 mg dxm nie powiem ze było jakoś zajebiście, ale mniejsza o to. Wczoraj wziąłem 9 tabsów aviomarinu i fazy nie było żadnej. Jedyne co zostało to falujący obraz telewizora, który czasem nadal miewam xD No i moje pytanie... chciałem sobie zapodac benze ale nie wiem za bardzo ile. Myślałem nad dwiema saszetkami czyli 1g. Po tym na pewno bym mial jakies halo, ale boje sie ze to troche za wcześnie brac po tym jak wczoraj bralem avio. Myslicie ze nic sie nie stanie jak wezme cipacza?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
anonimus pisze:
Myslicie ze nic sie nie stanie jak wezme cipacza?
Ja myśle że coś się stanie. No coś się kurwa chyba musi stać, nie? 8-(
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
A mam jeszcze pytanie, bo niedługo (za jakiś tydzień) ide robić badania do sanepidu, bo do roboty książeczke potrzebuje. Czy moge brać bez problemu 1g benzy czy to jakoś wpłynie na te badania?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 2 razy.

Od jutra rzucam.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
ja tego juz nigdy w zyciu nie tkne. ostatnio jak mialem uczyc sie cala noc, nie mialem wyjscia, postanowilem zakupic tego cipacza zeby nie usnac za szybko. jak bralem go pierwszy raz to jeszcze nie bylo tak strasznie, po prostu nie wiedzialem co mnie czeka, ale teraz.. tragedia - ledwo wypilem dwa lyki i popilem dwoma puszkami napoju energetyzujacego. jak przypomina mi sie smak tego to mi sie az nie dobrze robi i zbiera na wymioty.. nie dosc, ze slone to jeszcze gorzkie i pomaranczowe i argh..

teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Co jak co, ale benza do nauki? :huh: To nie mogło się udać.. :P
Meow.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
helloihateu, dlatego mądry biały człowiek wymyślił ekstrakcję. ;>
szatan
  • 1069 / 12 / 0
Jezus pisze:
zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.

to mowisz, ze po 1 g nic zadnych haloonow? a mialem nadzieje...

Od jutra rzucam.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
helloihateu pisze:
ja tego juz nigdy w zyciu nie tkne. ostatnio jak mialem uczyc sie cala noc, nie mialem wyjscia, postanowilem zakupic tego cipacza zeby nie usnac za szybko. jak bralem go pierwszy raz to jeszcze nie bylo tak strasznie, po prostu nie wiedzialem co mnie czeka, ale teraz.. tragedia - ledwo wypilem dwa lyki i popilem dwoma puszkami napoju energetyzujacego. jak przypomina mi sie smak tego to mi sie az nie dobrze robi i zbiera na wymioty.. nie dosc, ze slone to jeszcze gorzkie i pomaranczowe i argh..

teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Jezus pisze:
Po benzie jest sieczka z mózgu. Pamięć siada i w ogóle miazga...
Do nauki to polecam kawę, ale nie benzę, na miłość boską :-/ Deliriant do nauki...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
też raz zjadłem saszetę w celu stymulacji, zadziałało aż za dobrze.
szatan
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.