Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 19 / 0
Pierwszy raz z pregabaliną, po wcześniejszym zapoznaniu się w tym wątku i poradniku co i jak. 200 mg na start. Zaczęło działać po około 2h, lekkie zamulenie i przede wszystkim jebane drgawki, recę i nogi chodzą jak pojebane, trzęsą mi się nawet policzki, ale jest spoko, lekki chill. Zacząłem pić alko, niewiele tak żeby podbić działanie pregi. Drgawki ustały po około godzinie, alko lekko weszło, czuję chill, jakbym wypił kilka piw, nic poza tym. Zrobiłem się bardzo gadatliwy, japa mi się na discordzie nie zamyka. Nic poza tym. Polazłem po kolejny blister, trochę na przypale bo to nie mój lek, ale trudno jutro się wytłumaczę. Wrzucam kolejne 7 (7x25) czyli 175 mg, zobaczę czy będzie lepiej, póki co szczerze to chujnia straszna jeśli chodzi o rekreacyjne działanie. Lekka zamuła, brak lęku (ale nie do końca), głównie to taki sam efekt jak po alko. Brak euforii, chęci na cokolwiek, tylko zamuła. Słabe to strasznie, liczyłem na coś lepszego (lecę na paroksetynie miesiąc, może to to osłabia, ale niby SSRI się z GABA nie kłócą). 5mg alpry lepiej robi niż 200mg pregi.
  • 425 / 50 / 0
Moze 5mg alpry robi lepiej niż 200mg pregi dlatego że to nie są porównywalne dawki, bez tolerki potrzebowałem 1-1.5mg alpry żeby cokolwiek poczuć dla porównania pregi dla uzyskania podobnego efektu potrzebowałem conajmniej 300mg, choć bardzo szybko zacząłem brać 450
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 264 / 0
5 mg alpry to nie równoważna dawka pregabaliny, prędzej między 300 czy 600 mg. Ja np biore 1200 mg dziennie i jakoś żyje,choć staram się schodzić wiadomo. I nie da się wymierzyć idealnie odpowiedniej dawki bo te substancje inaczej działają.... btw czemu solo lub z kogoś pomocą nie ogarniesz sobie pregi? Co do paro - nie kłóci ale spłyca emocje więc może ci gasić euforię.
null
  • 60 / 7 / 0
Czołem. Zaczałem stosować Pregabaline na wieloletnie odstawienie klonazepamu.
Mineło już kilka dni i jest naprawde dobrze.
Nie byłem w stanie wypić nawet kilku piw bo nastepnego dnia, atak paniki z rana był tak silny że musiało pójść 8 mg klona, w pracy na nerwobóle 8 mg klona.

Jako że planuje emigrować do UK ponownie, stosuje Prege w dawce 300 mg i jest optymalnie, cudowne działanie antydepresyjne, wyczuwalne działanie noradrenalinowe i bardzo żałuje że ten efekt nie utrzymuje sie dłuzej jak po SRRI/SNRI (oczywiscie tych które na kogoś działają).
Jednak z Pregabaliną jest tak, że jedna kapsułka więcej i już się trzesą ręce ;) Większa podatnośc na drgawki i padaczke, wieksza skłonnośc do derealizacji.

Miałem to szczęscie że Rivotril zamawiałem w UK półtora roku, kontakt się urwał, więc poprostu zorganizuje na wyjazd dużo Pregabaliny, dobry probiotyk na jelita i będe liczył na szczęscie że wytrwam chociaż miesiąc.

Mogą być jakieś problemy z przewozem ?
Z klonazepamem raczej nie było, byłem zaopatrzony chyba w pięć opakowań.

Jak jest też z magikami w UK ? Nie traktują Pregabaliny jak benzo ?
  • 2814 / 365 / 0
Jeśli o pregabaline chodzi jak kazdy z nas wie ma kilka jak nie kilkanaście zamienników a to egzysta a to linofor a to pregabalina sandoz pregabalina mylan itp .. to muszę wam coś napisać będąc w szpitalu co prawda bylo to 2 lata temu dostawałem pregabaline a co lepsze 2 różne pregabaliny ( 2 różne zamienniki ) i zauważyłem że 1 byl jakiś inny mocny czulem sie po nim jak po Mdma .. najlepsze ze tabletki mega podobne do siebie różniły się naprawde niewiele na 1 rzut oka mozna tego nie zauważyć.. ale ja zauważyłem różnice i odkładałem te " lepsze " i któregoś dnia brałem " te lepsze " to caly dzień chodzilem wystrzelony jak kot :) niestety nie znam nazwy zamiennika tego lepszego nad czym ubolewam .. bo linefor , egzystsa pregabalina sandoz czy mylan to nie byla na bank ..
  • 241 / 32 / 0
Byc moze dostales pragiole, bralem ja na samym poczatku tańca z pregabaliną, działała cudownie wiadomo jak to początki....
Natomiast wątpie, ze tam siedzi coś innego/więcej.
  • 327 / 68 / 0
02 marca 2023royalblue pisze:
Czołem. Zaczałem stosować Pregabaline na wieloletnie odstawienie klonazepamu.
Mineło już kilka dni i jest naprawde dobrze.
Nie byłem w stanie wypić nawet kilku piw bo nastepnego dnia, atak paniki z rana był tak silny że musiało pójść 8 mg klona, w pracy na nerwobóle 8 mg klona.

Jako że planuje emigrować do UK ponownie, stosuje Prege w dawce 300 mg i jest optymalnie, cudowne działanie antydepresyjne, wyczuwalne działanie noradrenalinowe i bardzo żałuje że ten efekt nie utrzymuje sie dłuzej jak po SRRI/SNRI (oczywiscie tych które na kogoś działają).
Jednak z Pregabaliną jest tak, że jedna kapsułka więcej i już się trzesą ręce ;) Większa podatnośc na drgawki i padaczke, wieksza skłonnośc do derealizacji.

Miałem to szczęscie że Rivotril zamawiałem w UK półtora roku, kontakt się urwał, więc poprostu zorganizuje na wyjazd dużo Pregabaliny, dobry probiotyk na jelita i będe liczył na szczęscie że wytrwam chociaż miesiąc.

Mogą być jakieś problemy z przewozem ?
Z klonazepamem raczej nie było, byłem zaopatrzony chyba w pięć opakowań.

Jak jest też z magikami w UK ? Nie traktują Pregabaliny jak benzo ?
Prege dość często bez problemu przepisują, można kupić legitne 300mg na clearnecie w UK, sam korzystam i zawsze full legit, jebać lekarzy w UK. Będą próbowali ci SSRI wcisnąć na samym początku. Jak potrzebowałem mniejsze dawki niż 300mg to waga, puste kapsułki i działamy :D Też rivotril żarłem w UK, bensedin, ogólnie serbskie benzo jest tutaj bardzo popularne i łatwo znaleźć źródło do legitnych. Tylko ksalol (alpra) to loteria.
czas zwolnić
  • 79 / 23 / 0
Szczękościsk po pregabalinie to często występujący skutek? dawkowanie 75-75-0
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 3586 / 583 / 1
Ja nie miałem. Nie słyszałem o takim uboku jeszcze
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 933 / 294 / 5
02 marca 2023dawidbengurion pisze:
Szczękościsk po pregabalinie to często występujący skutek? dawkowanie 75-75-0
Nie jest wpisany jako skutek uboczny przy pregabalinie. Co nie oznacza że nie jesteś jedynym przypadkiem na świecie która go doświadcza, takie rzeczy się zdarzają, niemniej szansa są minimalne graniczące z zerem że to od pregabaliny.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.