Co z Twoim odstawiem z zeszłego roku. Wiem, że sie nie udało do zera, ale może choć zejdz z dawki?
Paweł
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Natomiast przy alprze teoretycznie masz mniejsze szanse na bycie poskręcanym, ale lęki i tak będą dość mocne na trzeźwo, nawet jeżeli na codzień nie masz z nimi problemu i bierzesz benzosy tylko rekreacyjnie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Paweł
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Pomijam fakt, że liczba którą podałeś jest liczbą szacunkową. Każdy organizm inaczej adaptuje się do substancji i w różnym czasie oczyszcza organizm z metabolitów (ważny jest stan wątroby, nerek, ilość krwi w organizmie, stosowanie innych substancji, itd itd itd)
Zawsze ciekawiły mnie Twoje poszukiwania sposobu na branie benzo jak tylko się da często, bez stygmatu bycia "uzależnionym" To ciekawy przypadek. Znam jedną taką osobę która podobnie "liczy"opioidy. Zastanawiam się z czego to wynika? Wiesz może? Sam zastanawiałeś się nad tym?
Paweł
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.