Co z Twoim odstawiem z zeszłego roku. Wiem, że sie nie udało do zera, ale może choć zejdz z dawki?
Paweł
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Natomiast przy alprze teoretycznie masz mniejsze szanse na bycie poskręcanym, ale lęki i tak będą dość mocne na trzeźwo, nawet jeżeli na codzień nie masz z nimi problemu i bierzesz benzosy tylko rekreacyjnie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Paweł
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Pomijam fakt, że liczba którą podałeś jest liczbą szacunkową. Każdy organizm inaczej adaptuje się do substancji i w różnym czasie oczyszcza organizm z metabolitów (ważny jest stan wątroby, nerek, ilość krwi w organizmie, stosowanie innych substancji, itd itd itd)
Zawsze ciekawiły mnie Twoje poszukiwania sposobu na branie benzo jak tylko się da często, bez stygmatu bycia "uzależnionym" To ciekawy przypadek. Znam jedną taką osobę która podobnie "liczy"opioidy. Zastanawiam się z czego to wynika? Wiesz może? Sam zastanawiałeś się nad tym?
Paweł
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów