Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
Spokojnie z tym obrzydzeniem. W przypadku bieda-chlorów żółte sorty są czystsze niż te śnieżnobiałe. Podobno.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
serio? jak to możliwe
  • 640 / 118 / 0
Nie mam pojęcia. Pisał o tym ktoś mądrzejszy.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Hm... jakbyś znalazł o tym jakieś info to byłbym wdzięczny. Nie kalkuluje mi się to, by brudny sort był czystszy niż czysty sort :D
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
p4weu pisze:
serio? jak to możliwe
Od kiedy kolor odpowiada za zanieczyszczenia ?
4mmc z czasow legalu czesto bylo zanieczyszczone metyloamina
o tym fakcie dowiadywales sie czesto juz pod wplywem (kolor i zapach nie były istotne.
w razie watpliwosci jest dzuiał syntez smialo spytajcie chemikow.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
myślałem, że od zawsze, no chyba że żółta czy różowa feta jest czystsza od bialutkiej, jak istnieje żółty koks i jest czystszy od bialutkiego to mogłem być całe życie w błędzie. nie wiedziałem, że przy chlorach jest jakiś wyjątek ;)

a ten brązowy miałem okazję próbować i tak nos wyżerało, że podziękowałem po trzech kreskach, dzięki temu jestem czysty już ponad 2 tyg. i czekam aż wjedzie przekozacki, bialutki mefedron, który - jak na kryształ, zostawia nos w zajebistym stanie
  • 1141 / 116 / 0
Ja gdzieś kiedyś wyczytałem, że im kryształ jest jaśniejszy tym jego czystość jest wyższa. Najwyraźniej żyłem w błędzie...
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Przy bk jest tak samo. Kolorki to oznaka zanieczyszczenia w znacznej większości przypadków. 3-CMC nie jest tu wyjątkiem.

BTW. Kurwa jaki Ty się już robisz męczący z tym swoim pierdoleniem o dupie marynie. Daj sobie na wstrzymanie.
Chuj na kaczych łapach
  • 1141 / 116 / 0
Czekam na jakieś naukowe pierdolenie potwierdzające albo moją i Sybereka wersję, albo wersję randomusera

Pytałem kilku kolegów sporo starszych stażem - każdy z nich przyznał mi rację, że im jaśniejsza substancja, tym jej czystość stoi na wyższym poziomie i beta-ketony nie są tu wyjątkiem.
  • 87 / 1 / 0
No niestety nie jest to potwierdzenie, chlorowodorek metyloaminy(najwieksze zanieczyszczenie) jest bialy-przezroczysty a w niektorych sortach moze byc go calkiem sporo, bez sprawdzenia w labie ciezko jest oszacowac czystosc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.