Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 430 / 26 / 0
26 września 2020SabuSebe pisze:
Aha, przed jazdą samochodem wypilem kakao i zapaliłem troche zioła, ale nie wiem czy ma to znaczenie

Ale wydaje mi się że to przez to bylo , bo kiedys po takim mixie tez mialem podobnie, tylko slabiej

wierzę ci na słowo.
  • 2647 / 41 / 0
Aha, no wiesz jako pasażer jechałem.

Nie mów mi jak rzyć bo zle rady dajerz.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 19 / 0
Ostatnio wzialem 3-MeO-PCP kreske okolo 3cm x 0,5cm po wypiciu duzej ilosci alkoholu i wessalo mnie momentalnie w dziure, latalem w czasoprzestrzeni i plywalem moim lozkiem, moj pokoj byl calym moim wszechswiatem. Jednoczesnie mialem god mode i glebokie rozkminy o zyciu. Potem after, stymulacja i dysocjacja i jednoczesnie uczucie ze moge wszystko. Pozniej mialem halucynacje ze mysz chodzi i wszedzie ja slysze i potem wspiela sie na firanke :D Na nastepny dzien god mode i efekt antydepresyjny.
  • 2647 / 41 / 0
A ja dalej nie mam węchu.
Chyba to ta jedna ze zmian nieodwracalnych.....
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 19 / 0
11 listopada 2020SabuSebe pisze:
A ja dalej nie mam węchu.
Chyba to ta jedna ze zmian nieodwracalnych.....
Nie masz węchu od 3-MeO-PCP?
  • 2798 / 606 / 0
I 100000 innych rzeczy z tym zmiksowanych. Jezus się nim zajmie, nie przejmuj się tym co on pisze.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2647 / 41 / 0
Niekoniecznie, w tym okresie tego przypadku bylo tylko 3 meo.

A to na pewno, oby Tobą też.
  • 2798 / 606 / 0
Dziękuję za błogosławieństwo.
Ale nie wierze, żebyś od samego 3-MeO-PCP stracił totalnie węch.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2647 / 41 / 0
Moze dlatego ze byl w formie aerozolu i za dużo. O dużo.

Faza totalna. Trip dysocjacyjny, moje mieksce pracy, jakiśkomputer rozwijajacy sie w nieskończoność, chyba jakas forma sztucznej inteligencji.

Pytam typa czy pracujemy, bylem pewien ze tp bylomoje miejsce pracy, a.to byl moj pokoj i współlokatora pytalwm i potem tarzalem sie po podlodze, alr nie pamiętam.
  • 849 / 289 / 0
Może to offtop, ale utrata węchu bez kataru to typowy objaw infekcji COVID19.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.