Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
26 września 2020SabuSebe pisze: Aha, przed jazdą samochodem wypilem kakao i zapaliłem troche zioła, ale nie wiem czy ma to znaczenie
Ale wydaje mi się że to przez to bylo , bo kiedys po takim mixie tez mialem podobnie, tylko slabiej
wierzę ci na słowo.
Nie mów mi jak rzyć bo zle rady dajerz.
Chyba to ta jedna ze zmian nieodwracalnych.....
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
A to na pewno, oby Tobą też.
Faza totalna. Trip dysocjacyjny, moje mieksce pracy, jakiśkomputer rozwijajacy sie w nieskończoność, chyba jakas forma sztucznej inteligencji.
Pytam typa czy pracujemy, bylem pewien ze tp bylomoje miejsce pracy, a.to byl moj pokoj i współlokatora pytalwm i potem tarzalem sie po podlodze, alr nie pamiętam.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.