Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
CosmoDo pisze: O widze , że benzydaminka niezbyt popularna ostatnimi czasy . I bardzo dobrze , wszak to niezłe gówno
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Tez mialem ten jeden wspanialy raz.. Mmm.. ile bym dal zeby go powtorzyc. Boje sie jedynie tego ze znowu kasa w bloto pojdzie..
Nie ma to jak DXM w połączeniu z MJ:D
CosmoDo pisze: Nie złe gówno Bill . Ja ogółem na dragi mówie gówno . Nie lubie zbytnio benzy bo działa na mnie nie przyjemnie . Chyba to przez sposób ekstrakcji i to ,że połykam w bombce . Wtedy trzyma długo i hujowo . Raz weszło pięknie . Było przyjemnie i nieziemskie haluny .
Mój każdy trip z benzydaminą (oczywiście wspomaganą z dxm i alkoholem, to ważne) był niesamowity. Smak za bardzo mi nie przeszkadza (miły nie jest, ale da się przeżyć). A takich atrakcji, jakie zafundowałą mi benzydamina, nie zafundował żaden inny drag. Brałbym to częściej, gdyby nie fakt, że benzydamina bardzo mocno niszczy organizm. Ale 4g i tak pierdolne raz ;)
Ale mnie korci ta benza strasznie,chyba jeszcze w tym miesiącu spróbuje ze 3 saszety ^_^ aaa ktoś wie czy sprzedają bez szemrania facetom? :huh: troche siara bedzie kupowac lek docipny ;-) ale co tam
dlaczego ryje? bo filmuje, i to filmy chore serwuje! <_<
Efekty działania psychicznego benzydaminy ciągną się długi czas po tripie z benzą niczym powidok jaki ciągnie się miesiącami za ekranem komórki w ciemności
muszę się teraz jeśli już zfilmować to dragonami, a benza swoje filmy to niech se w pizdę wsadzi :moody:
Bill pisze:A takich atrakcji, jakie zafundowałą mi benzydamina, nie zafundował żaden inny drag. Brałbym to częściej, gdyby nie fakt, że benzydamina bardzo mocno niszczy organizm.
Niepozorny płyn do mycia cipki, a jakie halo robi, mózg się lasuje ;]
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Anthony20 pisze: Oooo widze,że tu na benzydaminowych wątkach dobrzy deksowi znajomi :-D ;-)
Ale mnie korci ta benza strasznie,chyba jeszcze w tym miesiącu spróbuje ze 3 saszety ^_^
aaa ktoś wie czy sprzedają bez szemrania facetom? :huh: troche siara bedzie kupowac lek docipny ;-) ale co tam![]()
pozdrawiam ;-)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.