Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
CosmoDo pisze:
O widze , że benzydaminka niezbyt popularna ostatnimi czasy . I bardzo dobrze , wszak to niezłe gówno
Bluźnisz. Zostaniesz ukarany.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Nie złe gówno Bill . Ja ogółem na dragi mówie gówno . Nie lubie zbytnio benzy bo działa na mnie nie przyjemnie . Chyba to przez sposób ekstrakcji i to ,że połykam w bombce . Wtedy trzyma długo i hujowo . Raz weszło pięknie . Było przyjemnie i nieziemskie haluny .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
O widze ze CosmoDo masz ten sam problem z benza co ja. Albo jak pierdolnie to dzien po wydaje ci sie że ze smiercia w karty grasz, albo slabo wejdzie ale czujesz sie dziwnie przez pare dni..
Tez mialem ten jeden wspanialy raz.. Mmm.. ile bym dal zeby go powtorzyc. Boje sie jedynie tego ze znowu kasa w bloto pojdzie..
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Userkiller »
A ja po 4 saszetkach i po profesjonalnej ekstrakcji nie miałem nic. Oprócz małej smugi kiedy ruszałem telefonem i kilku dźwiękach które mnie nie ruszyły... No nic, kapa z bani tylko troche dziwnie się czułem i tyle. A tu niektórzy po 1 saszetce mają jazde <haha>. Do tego popijałem sobie piwka i wódeczke popalając ziółko (może to wybiło benze z równowagi i nie weszła...ale chyba powinna jeszcze bardziej kopnąć)

Nie ma to jak DXM w połączeniu z MJ:D
Nuclear Launch Detected
  • 612 / 3 / 0
CosmoDo pisze:
Nie złe gówno Bill . Ja ogółem na dragi mówie gówno . Nie lubie zbytnio benzy bo działa na mnie nie przyjemnie . Chyba to przez sposób ekstrakcji i to ,że połykam w bombce . Wtedy trzyma długo i hujowo . Raz weszło pięknie . Było przyjemnie i nieziemskie haluny .
To nie bierz ;)
Mój każdy trip z benzydaminą (oczywiście wspomaganą z dxm i alkoholem, to ważne) był niesamowity. Smak za bardzo mi nie przeszkadza (miły nie jest, ale da się przeżyć). A takich atrakcji, jakie zafundowałą mi benzydamina, nie zafundował żaden inny drag. Brałbym to częściej, gdyby nie fakt, że benzydamina bardzo mocno niszczy organizm. Ale 4g i tak pierdolne raz ;)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Oooo widze,że tu na benzydaminowych wątkach dobrzy deksowi znajomi :-D ;-)
Ale mnie korci ta benza strasznie,chyba jeszcze w tym miesiącu spróbuje ze 3 saszety ^_^ aaa ktoś wie czy sprzedają bez szemrania facetom? :huh: troche siara bedzie kupowac lek docipny ;-) ale co tam :blush:
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
benza ryje beret i to ostro, nie nie nie, przerwa od tego gówna , jak od niczego innego musi być i to dłuuuuga :-/
dlaczego ryje? bo filmuje, i to filmy chore serwuje! <_<

Efekty działania psychicznego benzydaminy ciągną się długi czas po tripie z benzą niczym powidok jaki ciągnie się miesiącami za ekranem komórki w ciemności %-D

muszę się teraz jeśli już zfilmować to dragonami, a benza swoje filmy to niech se w pizdę wsadzi :moody:
Bill pisze:
A takich atrakcji, jakie zafundowałą mi benzydamina, nie zafundował żaden inny drag. Brałbym to częściej, gdyby nie fakt, że benzydamina bardzo mocno niszczy organizm.
No benza potrafi atrakcji dać człowiekowi, i to całą masę %-D
Niepozorny płyn do mycia cipki, a jakie halo robi, mózg się lasuje ;]
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 612 / 3 / 0
Anthony20 pisze:
Oooo widze,że tu na benzydaminowych wątkach dobrzy deksowi znajomi :-D ;-)
No, a jak ;)
Ale mnie korci ta benza strasznie,chyba jeszcze w tym miesiącu spróbuje ze 3 saszety ^_^
Wal 4 od razu nie pierdol się i dorzuć 300/450 dxm
aaa ktoś wie czy sprzedają bez szemrania facetom? :huh: troche siara bedzie kupowac lek docipny ;-) ale co tam :blush:
Bez żadnych problemów. Kompletnie nie ma z tym problemu. Ja jakiś czas temu kupowałem całą paczke - 10 saszetek %-D
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
hmm tak przegladam sobie dzis forum...a tu watek o benzie sie nawinal...no to chyba zrobie sobie jutro powrot :D:D padam padam, po ponad pol roku...mysle ze 4 stykna...kiedys po 3 cudny trip...kiedys tez po 3 nic ;/ ale zobaczymy jak to bedzie...jezeli bedzie godnie, na pewno zdam relacje :P
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
No to jutro się rozprawicze pod względem ćpania benzydaminy :-D %-D kupiłem 4saszetki na pierwszy raz,mam nadzieje,że będzie super :cheesy: ;-)
pozdrawiam ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.