Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 11 / / 0
Biorę Trampka w dawkach leczniczych 100mg na dzień kilka razy w tygodniu. Przy takiej dawce występuje poprawa nastroju i motywacja do pracy. Minusem jest senność i rozjeżdżanie oczu po 3-4h. Czy przy zwiększeniu dawki do 200-300 takie objawy znikną? I czy nie będę wyglądał jak naćpany? :)
  • 1016 / 97 / 0
Zwiększasz ilość 2-3 razy, będziesz zasypiac na stojąco geniuszu. Jest mnóstwo lepszych rzeczy po odstawieniu których nie będziesz się czuć jak gowno, ale twój wybór.
The child is grown
The dream is gone
  • 174 / 11 / 0
02 marca 2018slomoboy pisze:
W ogóle antydrgawkowo lepiej od klonu działają rolki wiec je dodawałem.
:wall:
:emo: :emo: :emo: :motz:
:rolleyes: to co rzeczesz to nieprawda, a twe pisanie wskazuje na policjantowanie. :finger:
________________________________________________________________________________

Ja to się cieszę, że trzymałem się dawek typu 300mg, chociaż teraz już trzeba mi 400 pomimo, że minęło trochę czasu :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 1305 / 162 / 0
ja noddy przy trampku mam w dawkach 1g plus dzis sobie zjadlem 500mg z dodatkami i jest cieplutko i przyjemnie nie bede walil juz dawek 1g plus szkoda towaru po prostu za to będę łączył z kodą :-)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 318 / 23 / 0
07 marca 2018ChrisMoltisanti pisze:
Zwiększasz ilość 2-3 razy, będziesz zasypiac na stojąco geniuszu. Jest mnóstwo lepszych rzeczy po odstawieniu których nie będziesz się czuć jak gowno, ale twój wybór.
A co polecasz jako zamiennik Tramalu? Ja brałem tramca do pracy.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Zmienić pracę albo zmienić siebie żebyś nie musiał tam ćpać. Jak już musisz to cokolwiek co nie będzie ci mieszało serotoniny. Stimy mniej uzależniają ale zanim ogarniesz jak dawkować i funkcjonować gdy trafi się zjazd za szybko to możesz już być bez roboty. Może inne opio spróbuj, koda/oxykodon w bardzo małych dawkach. Z benzo za łatwo przesadzić, poczytaj co to złudzenie trzeźwości zanim się za nie weźmiesz.
The child is grown
The dream is gone
  • 213 / 12 / 0
Witam wszystkich ;)
jestem po nocce nieprzespanej przez 4-FMA (ostatnia wrzutka chwile po 23) no i 0,5mg alprazolamu o 7 rano i zastanawiam sie czy tramadol na zejscie jest dobrym pomyslem... w tabelce mixow pisze ze zagrozenie zdrowia i zycia, lecz na mnie dzialaja moze jakies resztki fma... co myslicie?

Planowalem uzyc 150-180mg tramadolu + ok 1g paracetamolu (tabletki musujące :( )
Tolerka praktycznie zerowa, drugi raz w życiu będę próbował.

• 1016 / 97 / 0
Wszystko zależy od dawek, DXM i tram to też takie ryzyko ale nie jest to 100% gwarancja ZS. Przy takiej dawce nic ci nie powinno być, ale ja tylko sugeruję w oparciu o własne doświadczenia, odpowiedzialności za ewentualne truchła/psychiatryki nie ponoszę. Paracetamol to rozumiem że przez to że nie możesz/nie chcesz ekstrakcji robić, bo jak do podbicia to zero wartości rekreacyjnej, jedynie przy działaniu przeciwbólowym to coś daje.
The child is grown
The dream is gone
  • 213 / 12 / 0
Apropos ekstrakcji, szukałem na ten temat, ale wiele osób pisało, że z tabletek musujących nie da się/ciężko oddzielić tramca od paracetamolu.

Apropos reszty posta, chyba jednak nie ma sensu ryzykować, bo słyszałem, że ZS to koszmar :(

Dzięki!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 52 / 2 / 0
1g paracetamolu przejdzie bez echa dla twojego zdrowia, a ZS nie powinien się pojawić.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.