Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / 6 / 0
Większa dawka równa się wiekszemu bl?
Co można nasączyć roztworem w celu podania dojapnego kiedy nie mam blotterów? Kawałek tkaniny, gąbki czy wacik? Albo filtr od papierosa? :D
  • 360 / / 0
zwykła tekturę możesz nasączyć... Albo wkropl se do nosa %-D
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 203 / / 0
Tak, im większa dawka tym gorszy BL. W końcu wprowadzasz do swojego organizmu więcej toksyn, on zaczyna się bronić i stąd też bardziej męczący body load. Powodzenia :)
Do odważnych trip należy :)
  • 451 / 13 / 0
dlaczego syfem ? nawet kurwa nie spróbowałeś tej fenki a już walisz takie teksty , nie nie przeżyjesz, niektórzy ludzie tracą przytomność i lądują w szpitalach po 2mg , wszyscy mówią że max dawka na pierwszy raz to 2mg , a właściwie to 1mg byłoby najlepiej , a ty chcesz 3mg , kształtuje się w twoim mózgu taka sytuacja ze jesteś uczulony albo nadwrażliwy na to ? jeśli nie to gratuluję wyobraźni :wall:
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 203 / / 0
To zajebcie następnym razem 1-2 mg 25B :rolleyes: Gwarantuje Ci, że kumple się posrają. Dziwne, bo ja po 1,5 mg I miałem całkiem nieźle, na początku mały mindfuck, potem mega rozkminy połączone z przyjemnymi fraktalami. Też mam niemożność znalezienia sobie miejsca po nbome'ach, ale męczy to mnie tylko podczas bodyloadu. Po 40 minutach już jest ok. Napisz mi jak możesz na privie od jakiego vendora miałeś te blottery.
Do odważnych trip należy :)
  • 6 / 1 / 0
Zeby dobrze nbom wszedl trzeba go trzymac na dziasle przez caly czas. Moi koledzy jak zarzucaja, to po 15-30min polykaja. Alkoholicy nie potrafia wytrzymac bez picia.
Ja trzymam nbomy w ustach do oporu. Nieraz sie budze po peaku (po 3-4h), a na dziasle ciagle lezy papierek. Nie wiem jak mozna zjesc nboma 25i albo 25b i mowic, ze nie bylo wizuali :). Ja zawsze z godzinke mam totalne fraktale, a potem wyrywa mnie z ego i lece w kosmos;).
Dzis zarzuce 2.5listka 25I. Nikt mi nie odpisal czy jadl 3 na raz, wiec wole nie ryzykowac :)
  • 2874 / 298 / 0
Jadłem 3 kartony 25I nbome (6mg) i tylko odczułem delikatny bodyload przez pierwszą godzinę (takie dziwne uczucie w brzuchu "coś się zaraz stanie, ale nie wiem co") faza w pełni do ogarnięcia bez oderwania od rzeczywistości, ale jestem trudnym przypadkiem którego i 14mg 2C-P robi "słabo" porównywalnie do "wcale"
Jeśli jadłeś wcześniej już 2 kartony i ogarnąłeś w pełni bez odczuwalnego bodyloadu to podobnie powinno być przy trzech, chociaż może wcześniejsza próba z dwoma kartonami była na skraju Twojej wytrzymałości?
Jeśli wcześniej w ogóle nie jadłeś powyżej 2mg to nie rzucaj się od razu na głęboką wodę
robisz to wszystko w pełni na własną odpowiedzialność

Edit: przejrzałem stronę wcześniej - opierdoliłeś 2razy karton po 2mg 25b? wcześniej o podobnej dawce 25b to słyszałem tylko o 3,5mg które skończyło się hospitalizacją, więc skoro wytrzymałeś 4mg 25b to wytrzymasz i 6mg 25i, ale uwierz - igrasz z losem
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013 przez jsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 222 / / 0
A ja zapytam się o 2-gi (tak naprawdę 3-ci) raz z tą substancją.
1,5mg zaczęło mi się ładować, zaczął się ładny mindfuck, zaburzenia przestrzenne i wzrokowe. Po około 20 minutach od pierwszych efektów zubstancja całkowicie przestała działać (no może oprócz podbicia saturacji kolorów), a miesiąc później próba 2mg z podkładem z 225mg DXM wystrzeliło mnie tak, że ledwo co pamiętam co się działo (podczas tripa nie wiedziałem czy wogóle cokolwiek brałem, a jak już to czemu ten DXM tak dziwnie mnie złoił).
Zakupiłem sobie 4mg i mam pytanko- Próbować jeszcze raz z 2mg na czysto, czy może 4mg na czysto lub 2mg z DXMem? :retarded:
Wiem, to trochę durne pytanie, ale nie wiem jak rozumieć to co się działo przez te 2 poprzednie razy, a szczególnie za pierwszym.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2013 przez wdowa94, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 196 / 1 / 0
Bardzo normalnie. Mix dysocjanta z psychodelikiem daje właśnie takie efekty, które niektórzy interpretują, jako "podbicie" Solucja? Chcesz czystego 5-HT2 tripa, to zarzucaj 3mg (4 może być już niemiłe na wejściu np) Chcesz nie ogaru w dysocjacyjnym mule podkładaj DXM (w rozsądnej dawce)
  • 222 / / 0
Zastanawiam się czy zmęczenie (byłem dosyć zmęczony przed wrzuceniem 2mg na dziąsło) może mieć bezpośredni wpływ na efekty tejże fenylki?
Pamiętam że przed zarzuceniem tych 2mg które podziałały przez 30 minut byłem dosyć senny i niewiem czy kilka godzin snu :zzz: nie poprawiłby efektów powodowanych przez 25I-NBOMe? Poszlaką jest również to, że nie mogłem po tym zasnąć i odczuwałem umiarkowaną stymulacje (jak to po psychodelikach).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.