Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Dobrze się mixuje - przynajmniej przy niskich dawkach MXE.
  • 199 / 4 / 0
to dlaej jest do dostania ta?
jakie ceny sa mniej wiecej odpowiednie?
  • 336 / / 0
Oczywiście. Hmm zależnie ile kupujesz ale nie więcej niż 80zł za gram przy kupowaniu pojedynczego gieta.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 83 / 1 / 0
Witam, metoksetamina jest niesamowita od razu na wstępie.

To co się czuje po niej jest zaskakujące - staje się mądrzejszy, odechciewa się jakby głupot, rozróżnia się powagę poważnych spraw.
Bardzo mi się spodobała - zejście jest też świetne - ochota na kontakty z ludźmi, i generalnie dobro. Taka łaska, dotyk Boga. Głupio
może brzmi, ale naprawdę tak to podziałało na mnie.

Pytanie:

Czy Piracetam wzmocni działanie MXE? jak może wpłynąć? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
  • 1959 / 55 / 0
Mam takie samo odczucie ;-) .

BTW: Nie polecam zbytnio mixować z GBL - można praktycznie noddować na stojąco, ale dość męczące.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 34 / / 0
dzień po jest dla mnie gorszy niz po DXM, to jedyna wada.
  • 2757 / 31 / 0
Nie zauważyłem jakichś większych minusów 'syndromu dnia następnego' poza przejebaną sennością, którą muszę zwalczać kofeiną i tabaką. Poza tym - dla mnie drag idealny. W piątek kolejny test, na dodatek w ten sam dzień odbieram kolejny gramik. ;-)
  • 102 / / 0
Ja ostatnio miałem niesamowity bad trip na MXE. Najdłuższa noc mojego życia. Nic się nie kończyło, wszystko było nieskończone. W pokoju obok leciały jakieś filmy, cały czas słyszałem głosy obcych.

Następnego dnia byłem okropnie wyprany fizycznie i psychicznie.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / / 0
No trzeba kalkulować i zdawać sobie sprawę z takiej możliwości. Ja ogólnie, po dawkach żeby polatać konkretnie jestem mocno styrany.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 630 / 3 / 0
Do 30mg było nawet ok.
65mg było nawet fajne na początku - słuchałem sobie muzyki, oglądałem jakieś dziwne dziwadła, ale potem mi się znudziło i już reszta część 'tripu' była do dupy. Byłem podobnie ujebany podobnie jak w przypadku dexa, którego nie lubie. Nie wiem jak za małolata mogły mnie kręcić takie używki.

Zmęczeniowy zwałek pod koniec dnia mnie zirytował, ale najgorsze, że rano byłem do dupy. Dobrze, że miałem ostatni kartonik z 2DPMP, który mnie wzorowo postawił na nogi. Uff.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.