Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Jak kupujesz to nie bierz polskich.
Jedne z lepszych to angielskie.
Jean Cocteau
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
drugi np. butylu
trzeci - alkilu
czwarty - izobutylu...
Ale jak się to ma do fazy to niewiem.
I jeszcze dla wrazliwszych są zapachowe.
Jean Cocteau
Najgorsze jest ciśnienie w żyle na ciemieniu...uch...jak przy najgorszym zatwardzeniu jakie ludzkość jest sobie w stanie wyobrazić...
LeszekMiller pisze: ten płyn do czyszczenia głowic magnetofonowych
zany21 pisze:zalezy od konsumenta ,RysiuRonson pisze: Ktos moze napisac na ile starcza 15ml tego bajeru ?
raz z 2 kolesiamy w 40 min wywachalismy przeszlo pol poppersa =).
A ogulnie mysle ze mozesz smialo go miec z mmmmhmmm np tydzien , 2 ... to juz zalerzy od ciebie
No ok ale na stronach z poppersami są różne, przy każdym jest innyc trochę opis, że mocniejszy, ze słabszy, a wsystkie prawie mają "Skład: azotan amylu".
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nie wiem co miał na myśli, ale wnioskuje że 'słabsze' poppersy są czymś rozcieńczane (chuj go wie czym)?
I potwierdzam to co powiedział kolega, poppersy z UK są najlepsze
Teraz czekam na Pure Gold ;)
Od siebie mogę jeszcze powiedzieć że mniej niż 10ml nie opłaca się kupować, ponieważ poppersy strasznie szybko się ulatniają :/
edit
tak teraz patrze, i polecam popatrzec sobie czasem na inne sklepy niz tylko poppers.pl spojrzcie na ceny tego niby najmocniejszego /w poppers.pl kosztuje on aż 54 zł, a tu mniej -->
http://www.poppers.sklep.pl/poppersy/an ... dd90bd6b17
czasem w sexshopach moza kupić jeszcze taniej
No i niestety się zawiodłem :/
Nie mogę polecić Pure Gold'a. Z wszystkich trzech popperów które udało mi się wąchać, ten jest najsłabszy.
Dla porównania. Dwa niuchy Tauro Gold'a powodowały konkretną już żółtą plame, i uczucie walenia ciśnienia krwi po gałkach, coś jak troche mj
z kolei Pure Gold, zeby dojśc do takiego stanu, musze sie serio wczuć coś koło 4-5 ostrych niuchów
Nawet moi kumple, powiedzieli ze *tamten*, czyli Tauro był o wiele mocniejszy :/
---mały edit---
jedyne co mi się podoba, to buteleczka jest dobze uszczelniona, lepiej niz tauro
Tak więc ostatni wynalazek izopropylu azotyn, ojjj śmiszne gówienko i leciutko siada na baniak, azotyn izoamylu ożżż qrwa mocno siada na baniak praktycznie mozna się przwrócić.. A o śmiechawie praktycznie można zapomnieć ;) Qłwa... A i podobno Zosia ta od samodzielnego... no penisy ją znają... dużo wiecej z siebie daje kiedy ją najebać izopropylowym azotynem niż izoamylowym bo zosia lubi krótkie łańcuchy, poddańcza Bijacz.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.