Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Podobno Rave i Reds to to samo.
Jak kupujesz to nie bierz polskich.
Jedne z lepszych to angielskie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Czym one się różnią w składzie te poszczególny poppersy?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jeden jest azotyn amylu
drugi np. butylu
trzeci - alkilu
czwarty - izobutylu...

Ale jak się to ma do fazy to niewiem.
I jeszcze dla wrazliwszych są zapachowe.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
a czy ktos czyscił "glowice" "Xtra Strong" lub "X Ultra Strong" ??? moze sie wypowiedziec na ich temat? (mam zamiar zamowic 1 raz popka na sprobowanie i nie chce zmarnowac kasy :) wkonu za to miał bym 9 paczek DXM :D czekam na odp ;)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 2 / 0
E tam - lepiej jednak kupić sobie ten płyn do czyszczenia głowic magnetofonowych, na jedno wychodzi - tylko cenowo róznica duża bo to tylko jakieś 15 zeta za buteleczkę, czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie.

Najgorsze jest ciśnienie w żyle na ciemieniu...uch...jak przy najgorszym zatwardzeniu jakie ludzkość jest sobie w stanie wyobrazić...
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
LeszekMiller pisze:
ten płyn do czyszczenia głowic magnetofonowych
a czy "ten płyn" to nie poppers wlasnie? :-/
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
zany21 pisze:
RysiuRonson pisze:
Ktos moze napisac na ile starcza 15ml tego bajeru ?
zalezy od konsumenta ,
raz z 2 kolesiamy w 40 min wywachalismy przeszlo pol poppersa =).
A ogulnie mysle ze mozesz smialo go miec z mmmmhmmm np tydzien , 2 ... to juz zalerzy od ciebie
Hehe ja jak kupilem 9 ml extascy pop to wyniuchalem w jeden dzien i do tego mixowalem z baka:>
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Płyn do głowic to GBL.

No ok ale na stronach z poppersami są różne, przy każdym jest innyc trochę opis, że mocniejszy, ze słabszy, a wsystkie prawie mają "Skład: azotan amylu".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 445 / 1 / 0
Jak rozmawiałem ze sprzedawcą, powiedział że różnią się one czystością
Nie wiem co miał na myśli, ale wnioskuje że 'słabsze' poppersy są czymś rozcieńczane (chuj go wie czym)?

I potwierdzam to co powiedział kolega, poppersy z UK są najlepsze

Teraz czekam na Pure Gold ;)
Od siebie mogę jeszcze powiedzieć że mniej niż 10ml nie opłaca się kupować, ponieważ poppersy strasznie szybko się ulatniają :/

edit
tak teraz patrze, i polecam popatrzec sobie czasem na inne sklepy niz tylko poppers.pl spojrzcie na ceny tego niby najmocniejszego /w poppers.pl kosztuje on aż 54 zł, a tu mniej -->
http://www.poppers.sklep.pl/poppersy/an ... dd90bd6b17

czasem w sexshopach moza kupić jeszcze taniej

No i niestety się zawiodłem :/

Nie mogę polecić Pure Gold'a. Z wszystkich trzech popperów które udało mi się wąchać, ten jest najsłabszy.
Dla porównania. Dwa niuchy Tauro Gold'a powodowały konkretną już żółtą plame, i uczucie walenia ciśnienia krwi po gałkach, coś jak troche mj
z kolei Pure Gold, zeby dojśc do takiego stanu, musze sie serio wczuć coś koło 4-5 ostrych niuchów

Nawet moi kumple, powiedzieli ze *tamten*, czyli Tauro był o wiele mocniejszy :/

---mały edit---
jedyne co mi się podoba, to buteleczka jest dobze uszczelniona, lepiej niz tauro
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 507 / 10 / 0
Ołkidołki na ryju fiołki... Z chemią popersów to jest tak im mniej węgli tym śmieszniej i mniej siada na baniak sprawdzone empirycznie O LOL jak to fajnie być chłemikiem i czytać książki popularnonaukowe. pierdolić opowieści o czystości stężeniu itp. pierdoleniu. nom a najlepsza jazda to z tym że każdy zawiera azotyn izoamylu buhaha.. mało tego izoamylu jest dość w chój niespecjalny ;P myślę że w tych róznych kupnych po prostu robią mieszanki azotynów i to sprawia że jedne śmieszne i wgniatają w fotel a inne kupa.

Tak więc ostatni wynalazek izopropylu azotyn, ojjj śmiszne gówienko i leciutko siada na baniak, azotyn izoamylu ożżż qrwa mocno siada na baniak praktycznie mozna się przwrócić.. A o śmiechawie praktycznie można zapomnieć ;) Qłwa... A i podobno Zosia ta od samodzielnego... no penisy ją znają... dużo wiecej z siebie daje kiedy ją najebać izopropylowym azotynem niż izoamylowym bo zosia lubi krótkie łańcuchy, poddańcza Bijacz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.