Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
marihuana może pomagać w dobrym, efektywnym życiu, tylko trzeba jej umieć używać.
Tak samo kwas i psychodeliki klasyczne, w mniejszym stopniu dysocjanty. Oczywiście tu już przerwy minimum 3-4 tygodniowe między tripami.
Można tak przeżyć całe życie, jesli nie ma się wrodzonych predyspozycji do chorób psychicznych.
Choć zmiany osobowości itd. oczywiście będą po latach używania. Kwestia czy to minus czy plus, osobiście jestem zadowolony po kilkunastu latach używania z paroma przerwami rocznymi-dwuletnimi.
Niemniej jednak, jeśli ktoś jara mało, nawet codziennie, ale na tyle mało, że rano budzi się normalnie (w moim przypadku to np kiedy spale sobie tylko lufke ok 21, a spać ide ok 23 - co prawda takie ograniczanie się nie przychodzi mi łatwo xD), to knurzenie faji nie będzie powodowało zmniejszenia chęci do rozwoju itd., raczej wręcz przeciwnie!
Pewnie leciutko można z tego zrobić całego GieTA albo więcej. Mi sztuka starcza na dobre 2 tygodnie
Ale ciężko mi jest wyczuć jak mocno muszę rozcieńczyć z tytoniem żeby było nie za mocno nie za słabo. Ja już się od dawna nie biorę za czystą bo bez benzo to ani rusz.
Połówka alpry i i pół na pół z tytem, czasami nawet 1 cz. mj : 2 cz. tytoniu.
Muszę mieć naprawdę dobry humoru żeby się cieszyć z panem upalenia bez stresu i nakręcania psychicznej wiksy.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Funkcjonuje normalnie, tak szczerze to funkcjonuje lepiej niż przedtym……(mam adhd i ocd) ludzie nie czają wcale że jestem w ciągu
Ale i tak nie polecam takiej drogi są bezpiecznejsze sposoby, jak już to coś w stylu DXM+bupropion próbujcie, bezpieczniejsze i mniejsza szansa że jakoś sie w to wpierdolicie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.