Bongos też spoko opcja, ale może pójść za duza chmura i mamy zjebke.
Lolek to dobry do palenia z znajomymi - podając co 3 buchy w około.
Nie wyobrażam już sobie męczyć lufy, która parzy w usta, czy szorować bongo ze smoły, bo śmierdzi. Używany wapek pachnie raczej przyjemnie (przynajmniej mój model). Czyszczenie sprowadza się do rozebrania komory i godzinnej kąpieli w alkoholu izopropylowym. Po przetarciu patyczkiem wszystko jak nowe.
A sama jakość działania też deklasuje inne opcje dymne.
I tak mi zostało przez rok jaralem codziennie wiaderka.
Teraz nie wyobrażam sobie żebym mógł to robić. Szybko ci tolere łapie, krótko trzyma i zawsze po tym czułem taki baniak na głowie ze zmęczenia.
Zawsze po wiaderku był mega kaszel w którym się dusiłem. Kiedyś tego nie mialem, ehh jestem już chyba za stary na to...
No i tu z pomocą przyszedł bonio jak narazie.
Przyjemnie się pali loji przyjemnie bo cię tak masa nie przerasta+nie kaszlesz tak. Chyba że chcesz całego kora na raz spalić to wtedy no wiadomo.
Bardzo chciałbym odkryć waporyzatory . Nie miałem z tym do czynienia i w przyszłości wiem że przyjdzie na to czas. Narazie jest bonio i lufka w publicznych miejscach.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.