Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 170 / 0
[mention]Acetyl[/mention]
Tam są kryzysowe, zobacz tu.

Ps. Ten gość od Cmc poprostu był nieprzeszukany i miał trochę :c ale to dobrze.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 2193 / 365 / 0
Ziomek a tak z ciekawości to dlaczego i jak tam trawiłeś ?
Opisz proszę swoją historię.

A warunki.. no niezbyt przyjemne, nie współczuje- bo nie chciałbym tego czuć, ale życzę Ci zdrówka, cierpliwości i 3 maj się
A można se chociaż na zewnątrz wyjść, fajka zapalić, poruszać się ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 4894 / 853 / 0
Podczas mojego ostatniego pobytu na oddziale były dragi , zioło , kryształ , feta co chcesz. Każdy telefon z aparatem . Czasy się zmieniajo , psychuszka ewoluowała :D
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 170 / 0
Gdzieś pisałem co innego ale to przez paranoje rano...
Naczytałem się o leczeniu autyzmu dysocjantami.Zapisałem się prywatnie i leczenie lekami nie z listy do leczenia wymaga hospitalizacji.
Wiec wap doca na podżeganie i do tworek. Dostawałem memantyne i benzo. Spałem i czułem się super Puki niewykryte morfiny. ( ok 2 dni) wiec odstawiono leki dano mnie na 2fk odział na obserwacje pobierania krwi mieszkanie na korytarzu i 0 leków.
Cpun to śmieć leki od poniedziałku ale rodzice przywieźli pawelki wiec się najebie. O 2030 idę spać.
Serio wykrystam to do życzenia kodeiny na zawsze...
a zamiast memantyny trazodol i 2,oxopcm.
( potem sprawdzę czy się nada farmakologicznie ) najwyżej będę miał cpanie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 5035 / 863 / 0
Ile takie przymusowe leczenie trwa ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 916 / 170 / 0
Max 3 miesiące, ale po 2 tygodniach zwykle można wyjść na żądanie jeśli niema bezpośredniego zagrożenia życia.
Czyli cpun ok 2 tygodni. Przynajmniej w tworkach, lepiej prosperuje finansowo to może mieć inne wytyczne.
Chyba ze pytasz o leczenie dyso?
- całe życie (?)
  • 1893 / 179 / 0
Można teoretycznie wypisać się na własne żądanie (oczywiście jeśli chodzi o "zwykłą" hospitalizację, nie przymusową) nawet na drugi dzień ale najlepiej posiedzieć te 10 dni kiedy dostaną za ciebie kasę z NFZ. Jak będziesz od razu żądał wypisu mogą się wkurwić i następnym razem może nie być tak miło. Przymusowe leczenie trwa 6 tygodni.
  • 916 / 170 / 0
No właśnie ja mogę się dopiero od dziś wypisać na żądanie. Właśnie chyba mija 10 dzień hmmmmmmmmmmmmmmm....
  • 5774 / 1181 / 43
Zastanów się.
Pobyt tam może dobrze Ci zrobi. Taki krótki detox.
A potem dalej hulaj dusza.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4894 / 853 / 0
Wpierdalanie psychotropów i patrzenie na codzień co tam się wyprawia chyba jeszcze nikomu dobrze nie zrobiło...

Przynajmniej nie mnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.