purple_swag pisze:Udało się. Przy pomocy pracy za granicą i ton zioła rzuciłem to gówno. ;) Nie oznacza to że raz na jakiś czas nie powrócę sobie do opiowego ujebeania, ale ciągi na tym syf, życie niewolnika.
tydzien na neuroleptykach, prawie dwa bez opio. chuje i grube pizdy.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
monqe pisze:"
Doszedłem do wniosku , że weekendu są gorsze niż dni w tygodniu , wtedy przynajmniej coś robię , pracuję a tak...
ehhh
slasher1995 pisze:Jeszcze, przy dawkach 750mg + i przerwie tygodniowej ( w imie zmniejszenia tolerki ) wyrzut histaminy może nawet zabić, pozdrawiam i dobranoc :)
Co nie zmienia faktu, że na jakieś 30 minut zamieniał się w ludzika michelina :D
canonkod pisze: Oj tam oj tam, mój ziomek robił 2-4 tygodnie przerwy i zarzucał 1050-1200 i żyje xd
Co nie zmienia faktu, że na jakieś 30 minut zamieniał się w ludzika michelina :D
Bełtać mi się chciało przez następne dwa dni, ból głowy i koszmarna zmuła(choć w lesie całkiem miło się na ściółce leżało).
Ale są ludzie którzy po 300tce dostają zapaści, więc lepiej być ostrożnym.
Chyba, że się nie chce być ostrożnym bo się szuka ostatecznego rozwiązania własnego istnienia. Są inne skuteczniejsze metody.
Swoją drogą ciekawe jaki zachodzi mechanizm w wątrobie w takim wypadku?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.