Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 7 / 0
Czy dla osoby z tolerka 1:20 będzie git ?
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Zalezy jaka ta tolerka, ale robil bym 1:10, max 1:15. Lepiej malego bucha z dupki sciagnac niz palic 2 dzidy pod rzad. A najlepiej juz vapo bo mozesz se nasypac ile chcesz procha, a maczanki psuja srogo pluca, sam sie o tym przekonalem niestety
Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
1:15 powinno być ok ;-) ja mam małą i robię 1:25 1:30 ale bardzo dużo zależy od sortu niestetry
  • 94 / / 0
To kanna jest mutagenne? To zawiera naftalen i fluor przecież
  • 54 / 2 / 0
whata fuck patrz co sie pisze o pierdolnientej kawie

Podczas prażenia kawy powstają wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (policykliczne węglowodory aromatyczne; w skrócie WWA lub PAH z ang. polycyclic aromatic hydrocarbons) (WWA), np. benzo[a]piren. WWA wykazują silne właściwości genotoksyczne, mutagenne oraz kancerogenne. Im wyższa temperatura i dłuższy czas procesu obróbki termicznej, np.: prażenia, tym większa zawartość policyklicznych pochodnych benzenu w gotowym produkcie

zwykla kawa tez jest mutagenna i koncerogenna ale pija ja miliony ludzi i sobie chwala nie katuj sobie glowy nikt tak naprawde nie wie o rc zbyt duzo kazdy to tylko zazywa :-)
Uwaga! Użytkownik kartman3456erest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 33 / 0
benny10 pisze:
Chcesz cpac czy dbac o zdrowie? Bo jedno z drugim w parze nie idzie za chuj
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
PURE GBL pisze:
benny10 pisze:
Chcesz cpac czy dbac o zdrowie? Bo jedno z drugim w parze nie idzie za chuj
Chcę to palić wieczorkiem na poprawę snu, bo nie mogę zasnąć akurat małe ilości, ale chyba jest tak toksyczne jak papierosy raczej ? Oprócz tego ćwiczę sport, ale to tylko jako nasennik. Chyba jednorazowego wypalenia takiej substancji któregoś wieczora w małej ilości nie jest ćpaniem nie?

2015 gru 18, 03:33 / scalono

Napewno nie jest tym co ćpanie Fluorowców, hex-enów, alf-pvp i innych gówien. Mogę po tym normalnie zasnąć, budzę się wypoczęty i nie robię tego regularnie, a ćpanie to jednak ciągłe bycie na haju , bycie pod wpływem nawet w ciągu mijającego dnia, życie nierzeczywistością. Ja szukam tylko zamiennika najbardziej zbliżonego do mj. W takim razie mj też jest ćpaniem, i nie mogę tego łączyć ze sportem? P.S Sam walisz opio, Ty to dopiero uciekasz od problemów nałatwiejszym sposobem

proszę się trzymać tematu, tzn nie abstrahować od opisu substancji NM-2201
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w
  • 447 / 45 / 1
Ten naftalen musi tyrać wątrobę.... cukier obniża strasznie, osobie z cukrzycą zafundował poziom glukozy na poziomie 42 (norma 80-120) co przy innych kannabinoidach się nie zdarzało
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 132 / 6 / 0
benny10 pisze:
nie, narkotyki nie szkodzą
a tak poważnie, to nie jestem miłośnikiem kanna ani mj ale miałem okazję to skosztować i muszę przyznać, że jest bardzo podobne do mj. Nawet czas działania podobny, peak przy którym nie wiedziałem gdzie góra, a gdzie dół i jeszcze 2 godziny lżejsze działanie.
Paliłem to wsypując proch to papierosa/lufki z tytexem i jebało jak palony plastik. Tragedia :kotz:
  • 129 / 34 / 0
Jedyne kanna po którym mam bodyload i jest najgorsze w smaku a jednocześnie ten profil działania najlepszy z wszystkich synt. kanna. Osoba z cukrzycą chyba nigdy czikity nie paliła tam cukier to chyba na -40 spada %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.