Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Tolerki to nie sort był wporządku na pewno nie zły ale są lepsze sorty z tego co widzę ,jale tutaj nie można pisać o Vendorach

dla mnie np 5-MAPB przebija 3-MMC

może to kwestia gustu ,może 2-mmc jest rzeczywiście lepsze ,musi to więcej osób stestować na szczęście znacznie staniało ;-)
  • 1987 / 111 / 0
Re: 2-MMC
Nieprzeczytany post autor: scr »
Sprawdzałem wczoraj i dzisiaj dawki progowe w okolicy 15mg PR. Czuję działanie antydepresyjne, czuję serotoninowe uspokojenie i zrozumienie, uśmiech na twarzy, lekkie rozleniwienie, wszystko jest OK, nie ma za to adrenalinowej stymulacji jaka jest już wyczuwalna przy 3MMC w podobnych dawkach. Wydaje mi się, że to ciekawa substancja.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Libido podobnie jak przy 3mmc?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1987 / 111 / 0
Nie wiem czy ta substancja nie jest w jakimś stopniu inhibitorem MAO, bo po zjedzeniu paru kostek czarnej czekolady dostałem konkretnego speeda jak nigdy, a dawki naprawdę progowe.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Testowałem jakoś czas temu, jak dla mnie to 3 jest lepsza, daje więcej eufori. 2 daje większego spida.
Mojej żonie bardziej jednak przypadła do gustu 2. Libido na podobnym poziomie. Dawki testowe to 200-250.
  • 1987 / 111 / 0
Wg mnie jest mocno dopaminowy.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Mnie to pobudza podobnie jak amfetamina, ale bez swej klarownosci i logiki, ktora mozna odnalezc w amfetaminie. Do miksow moze byc swietne! Daje +
  • 86 / / 0
Solo 2-mmc : Oral 250mg - brak specjalnie odczuwalnych efektów (ewentualnie minimalne pobudzenie umysłowe , stymulacji ruchowej brak), kolejne badanie : MIX ORAL : 200mg 2-mmc + 250mg 3-MMC , nie było czuć nic innego poza fazą z 3-MMC , ja tego odczynnika nie polecam i więcej nie zamówię .Zostało mi jeszcze chyba coś około 200mg , to stestuję kiedyś z leniwym upierdalaczem - 5-MAPB ..
  • 1472 / 26 / 0
to się sniffuje :-)
  • 86 / / 0
Hehe żartujesz .... zapomniałem dodać że sniff też kiedyś poleciał (podczas pierwszego testu) - jakieś niecałe 200mg , to jest tak lekki puder klejący się do wszystkiego że dosłownie wysypuje się z kichawy ... Mnie specjalnie nie zrobiło , próbowałeś ? Jak Twoje wrażenia ??
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.