Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2881 / 300 / 0
PuTTy pisze:
no ale zrobiles robote, czy "probiło" %-D ?
robotę wykonałem, choć 4fma nawet w tak małej dawce dało mi do zrozumienia że przyjemniej by mi się wtedy po prostu leżało i słuchało muzyki niż uczyło, no ale kurwa, trzeba mieć w życiu priorytety %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 38 / / 0
Opinie o 4FMA z 3MMC?
Jesli nie to z czym najlepiej laczyc? Najlepiej cos w nos, jako katalizator 40-50min po bombce 4fma
  • 371 / 9 / 0
@up
czyli spokojnie można dopalać MJ do 4-FMA? :D

4-FMA + 4-HO-MET ?
jakie dawki?? testowal ktoś?

Przeniesiono
Scalono
| 13 |
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 314 / 4 / 0
Czy to naprawdę fajnie jest jak się dołoży prostego spida do psychodelika? Bo mi się wydaje tylko, że nieprzyjemne ze względu na dwa nakładające się bodyloady, a psychodelik sam powinien wygenerować, to co trzeba.
  • 284 / 4 / 0
Z dopalaniem bez problemu. Ja preferuje do wszystkiego co prawda, ale tu nie widzę przeciwwskazań. Co do miksu mi się niestety zdarzyło z 5-APB, MDAI i na koniec MXE. Skończyło się źle %-D
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 222 / 7 / 0
Godzine temu poszlo 75mg 2-fa nosem, na poczatku spoko, jak dobry fetung, po godzinie juz osłabło, dorzucilem nastepna 70mg w bombe.

Moje pytanie to czy za godzine/dwie moge dorzucić troche 4-fma ( okolo 80-100mg), a na koniec wziac etizolam albo dwa na sen nic sie nie stanie?

Co jesli do tego miksu dodalbym 3mmc? Nie bedzie jakich przeciwstawien typu ZS?

Miksy w dziale Miksy.
Przeniesiono
| 13
|
  • 11 / / 0
Po kresce 4FMA(200mg) już po peaku w czasie trwania stymulacji jest sens usypywać po 20-30mg euforycznego 5-MAPB. Będzie to miało jakiś efekt? ktoś tak już łączył?
  • 3206 / 176 / 0
PuTTy pisze:
Limicior, a testowałes ten mix takze sniffem? jesli tak opisz prosze roznice i takie tam pierdoły.
Sniffować nie opłaca się, lepszej jakości faza jest po oral, i wcale nie jest mniej wydajna. Zaręczam :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Dorzutki nie są zalecane ? Chyba wybiore ten miks na sylwka a tutaj już będzie 2 dni imprezowania. 2-3 dorzutki maks ? Będzie całkowita suplementacja witamin, minerałów, aminokwasów, płynów i wszystkiego czego organizm potrzebuje.
  • 290 / / 0
Mistrzostwo mix ;)
Pamietacie te pierwsze [cut]3-fa ? rózowawey mokry piasek ? Łoooo co ja bym dał za sztunie tego :D Sniff 50 mg i 5zl na kilka godzin + wystrzał niesamowity ;)

sklepy
Emsi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.