Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:... i działa poprzez nagromadzenie i wyrzut serotoniny...
@Dzonty sumie do 2C-C wydaje się podobne w kwestii wizualnej, przynajmniej w moim wypadku, ale mentalnie to kompletnie co innego :D No i 2C-C zapewniło mi dużo bardziej dokuczliwy bodyload. 2C-B nie próbowałem, więc się nie wypowiem.
Jaka dawka na 1x dla osoby, ktora nigdy nie brala psycho?
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
HashChomik pisze:Czy 3C-E działa euforycznie? Jaki potencjał bt? Nie pytam pod własnym kątem, tylko osoby bez doświadczenia w psycho.
Jaka dawka na 1x dla osoby, ktora nigdy nie brala psycho?
za to po 3 c p owszem jest i chęc na gadkę z ludźmi ogromna i zero obawy przed ludźmi raczej otwarcie
Pamiętam jak siedziałem w promieniach słońca po minięciu bodyloadu z kumplem i naszła mnie myśl że euforia rozpierdala, a kumpel w tym samym momencie do mnie " stary, większa euforia niż po mefedronie":D
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.