Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
kanna na bad tripa lol kannabinoidy wzmagają bad tripa

nawet takie ljatowe AKB48 nie pomoże przy bad tripie :-)
  • 177 / 1 / 0
kanna karają lol AKB48 nie kara lol

Wiem to, ale to kanna ma trochę inny profil działania niż reszta, dlatego o to pytam..
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 992 / 17 / 0
Pewnie za jakiś czas popróbuje akb to różnych miksów... Hm. Jest to bardzo przyjemne kanna, ciekawie wyglądałby peak jakiegoś sajko podbity akb... Dziwi mnie jedno, na każde inne kanna po peaku mam ochotę dopalić, dopalić, dopalić i tak do rana. Tutaj jest inaczej. Wchodzi mi strasznie długo... około 10-15 minut, inne kanna dają w łeb po 1-2 minutach a tutaj tak delikatnie. Sedacja spora, euforia też ogromna, przepalenie to przedłużenie działania i mocne uspokojenie. Karania nie ma, nie ma żadnych prądów na ciele ot co przyjemna ociężałość. Palić przed wieczorkiem nie ma co, bo zmułka jest spora. Nawet stymulant nie odwraca tego delikatnego upośledzenia umysłowego. Palić na wieczór, i koło południa na drugi dzień jest już spoko. Swoją drogą, AKB pięknie pachnie i smakuje, ktoś z moich znajomych określił ten zapach jako anyżowy. Bardzo przyjemne, może ciut chemiczne ale smaczne. W piatek lece z 3-mmc, 6-apdb, etylofenidatem i to wszystko zmieszane z akb... Mam nadzieje, ze cisnienie obnizy. UR potrafił robić wazokonstrykcje, dziwne. Za po uerce oczy normalne bo tutaj gały przez 1.5h są zajebane ostro. Jak to możliwe że mnie klepie po miesiacu ciagu na uerce?
  • 177 / 1 / 0
Czytałem, że nawet przejście z AMadeusza na AKB48 jest fajne i mimo tolerki z amki potrafi dobrze klepać.
Ja po URce mam diody nie oczy, ale Starazolin robił robotę. Myślę nad zrobieniem maczanki na tematowym kanna z podkładem 30 g (dla prawie zerowej tolerancji), dobry to pomysł? Chodzi mi o średnią moc.

Swoją drogą ciekaw jestem dlaczego ten kanna cieszy się taką popularnością w Japonii i czy jego pochodna nazwa, pochodząca przecież od j-popowego girlsbandu wpłynęła na ową popularność.
_______
  • 45 / / 0
Myślę nad zrobieniem maczanki na tematowym kanna z podkładem 30 g (dla prawie zerowej tolerancji), dobry to pomysł? Chodzi mi o średnią moc.
Zły pomysł. Ja robiłem 1:15 i było fajnie, ale jak z każdym kanna tolerka skacze szybko w górę i po pewnym czasie ciężko było się tym mocno ujebać.
Swoją drogą ciekaw jestem dlaczego ten kanna cieszy się taką popularnością w Japonii
Chyba nie jest tam taki popularny, bo od 2012 jest nielegalny.
  • 177 / 1 / 0
Czytaj ze zrozumieniem. Nie chce się jak napisałeś "mocno ujebać", oczekuję średniej mocy, przy założeniu, że będę palił powiedzmy raz na tydzień, czyli właściwie z prawie zerową tolerancją.
sanki_z_budyniu pisze:
Hmm, no tak. MJ też u nas jest nielegalna, więc chyba nie jest tu taka popularna...
_______
  • 45 / / 0
Kju pisze:
sanki_z_budyniu pisze:
Hmm, no tak. MJ też u nas jest nielegalna, więc chyba nie jest tu taka popularna...
Zauważ, że syntetyczne kannabinoidy są popularne, bo są legalne, a co za tym idzie łatwiej je dostać, a jak przestają być legalne to ludzie tracą nimi zainteresowanie bo robią się droższe i trudniejsze do zdobycia.
  • 310 / 6 / 0
Czas działania: na początku do 4 h potem 1-1,5h
Gastro: wyjątkowo słabe
aktywność: niezadowalająco mała :< (trzeba spalić tak 25x wiecej niz am2201)
Tolerancja: rośnie bardzo bardzo szybko nie polecam palić częściej niż raz w tyg
działanie: bardzo przyjemna euforia wymieszana z lekką psychodelą, ogólnie jest to kanna najbardziej przypominający MJ jaki było mi próbować :cheesy: (może prócz jwh018 ;-) )
Sen:bardzo przyjemny głęboki relaksujący
efekty uboczne: 3 dnia palenia występuje silny ból głowy i gardła
  • 200 / 4 / 0
Siema. Znajomy znajomego jutro dostanie w swe łapy AKB48 i zastanawia się jaką maczankę z niego zrobić, bo czyta rozbieżne info. Do tej pory jego szczury żarły AM2201 z marshmallow 1:30 i jęczały, że jest OK.

Czytał o 1:5 ale to jakaś masakra... Z kolei w innym miejscu (bluelight) pisali o tym, że dawka skuteczna to ok. 1mg...

edit
Kur... Nie ten dział... Nie ma to jak przechodzić ładnie z linków duckduckgo i sugerować się nazwą tematu... Sorry.
  • 56 / / 0
Słabe gastro ? to mnie zaskoczyłeś u mnie jedno z większych jakie miałem po paleniu, z tym 25x słabsze niż am to całkiem spora różnica, ja w żadnym wypadku tak bym tego nie określił.... Albo Ty dostałeś chujowe akb albo ja chujową am :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.