Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 437 / 20 / 0
Nie próbowałem, ale myślę, że będzie analogicznie jak do prometazyny. Euforia raczej nie będzie zwiększona, za to na pewno sedacja. No i nie będzie swędzieć.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Mam ten cały Atarax, po jakim czasie od zapodania można zarzucić jakiś opiat żeby było dobrze?
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Jak miałem hydroxyzinum, czekałem godzinę.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 260 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
Połączyłem z kodeiną i jest naprawdę mocno, mam dużą tolerancje a poskładało mnie 300mg sama hydroksyzyna jak już inni pisali jest chuja warta chyba że ktoś lubi zmęczenie i ospałość %-D
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maly1 »
Hydroxyzyna to gówno jakich mało. zero fazy. tylko lekka zmułka jeśli sie popije %...
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: żbik »
jak wziąłem wieczorem to następnegodnia nie potrafiłem znależc auli na uczelni-troche pojechało mi po berecie
Uwaga! Użytkownik żbik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bez »
kobieta mi wcisnela atarax na bezsennosc wiec odrazu mi sie zalaczyla lampka zeby go sprobowac w celach rekreacyjnych jednak widze ze nie mam co sie spodziewac fajerwerkow. piszecie ze dobrze z koda .jaki to daje efekt ?poprostu ja wzmacnia?wziac jej tyle samo co zawsze czy mniej?z gory dzieki za odp:)
połykamy tęcze
  • 44 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: paranienormalny »
Dla mnie kaszanka. Na mnie zero jakiegokolwiek dzialania.
http://www.gielda.bai.pl/?motoryzacja=ogloszenia&id=377
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: noico »
[quote="lufarulez"]
Ostatni kupiłem sporo wit.C i APAPu i musze wam powiedziec że ta mieszanka jest całkiem niezła wczoraj połknołem 2 tabsy wit.c po 20mg i jeden apap i miałem niezłom fazeee ]

no niezła faza twoja wątroba zaczeła szwankować ,ktoś się o ciebie martwił ... no niezła fazka niezła :P
pozatym od kiedy to robią 20mg tabletki wit C ..może 200mg?

haha jak chesz się naćpać witaminą C to trzeba jej więcej..a faza jaka.... poprostu detoks i o tyle lepiej..
no a ten apap to mnie rozwaliłęś..
Uwaga! Użytkownik noico nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / / 0
Dla mnie Hydro to beznadzieja... Jakoś specjalnie mnie nie ruszało, a na drugi dzień miałam taaakąąą zamułę że ja pierdolę...
Uwaga! Użytkownik slodziakowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.