Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
Chciałbym wyleczyć się z tego cholerstwa.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Pewnie wiele osób chorych tu zaczęło zaglądać z nadzieją że jakieś używki im pomogą. Ciekawe jaki % z powodzeniem to osiągnęło a jaki się wjeb... no chyba że nikomu się nie udało.
  • 906 / 36 / 0
Używki nie pomagają, tylko co najwyżej maskują objawy. No może z wyjątkiem dobrze wykorzystanych psychodelików.
297 dni czystości (05.01)
  • 694 / 70 / 0
takjanie pisze:
Temat umarł. Chyba wszyscy już się wyleczyli z FS , ciekawe czym.
"Leczniczym metafedronem" XD

Mysle ze jakas czesc z uzytkownikow tego forum postanowila siegnac po srodki dorazne przy zwalczaniu objawow FS. Mnie osobiscie przyciagnely do dragow opowiesci o otwartosci na haju. Tak tez jest w rzeczywistosci, ale nadmierne klepanie uzywek tylko po to zeby poczuc sie lepiej jeszcze pogarsza sprawe.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3964 / 150 / 0
po paroxetynie nie czulem najmniejszych objawow fobii, a kiedys mialem spora. chociaz nie biore jej juz od ubieglego roku, to fobia nie wrocila do wczesniejszych rozmiarow, czasem odczuwam jedynie mniejszy lub wiekszy dyskomfort.
niedojebanie genetyczne
  • 42 / / 0
Zastanawiam się nad gąbkami . Paro mnie strasznie usypiała ale fs trochę zeszła. 3 mmc nie znam.
  • 561 / 40 / 0
Fobia spoleczna ?? a co to za problem walnij sobie w dupcie prooo zdrowotny testosteron i zaraz jestes samiec alfa i nagle zadne fobie , leki nie istnieja :cool:
  • 361 / 15 / 0
Jako osoba po wszystkich próbach "normalnego" leczniczego, a zarazem nieskutecznego rozwiązania problemu uważam, że najlepiej jednak pogodzić się z nią, a doraźnie stosować iph albo 2-FA, wyczuć dawkowanie, jak się komponuje z alkoholem (niby dobrze, ale jednak każdy jest inny). Mam wrażenie, że działanie tych substancji "wchodzi w krew" i człowiek, na podstawie doświadczeń 'pod wpływem' - o ile są dobre, wyciąga samemu wnioski, uczy się pewnych schematów, jak w tym życiu sobie radzić dobrze już tak zupełnie na trzeźwo. Oczywiście można poczynić pewien progres, ale też bez liczenia na cuda i stania się nagle duszą towarzystwa.
  • 42 / / 0
Testo. w wojsku brałem ale za duża agresja po tym .Iph muszę poczytać.
  • 94 / 6 / 0
W podstawówce byłem kimś rodzaju przywódcy, byłem przewodniczącym klasy. Lubiłem być w centrum uwagi bo to się równało z jakimiś tam zyskami, szacun u kolegów/koleżanek, Przedstawienia, opowiadanie dowcipów przed cała klasą. Podobało mi się to, później coś mi się popierdoliło w głowie tak jak zaczęły mnie inne dzieci przezywać, śmiać się ze mnie mocno to przeżywałem i popadłem w chujowe kompleksy. I teraz boje się ludzi, nie umiem z nimi rozmawiać, rozmowy z kobietami są dla mnie niesamowicie trudne i stresujące. Teoretycznie wiem jak mam rozmawiać z ludźmi ale jak przychodzi, żeby zastosować teorie w praktyce to zapominam języka w buzi i "wstydze" się cokolwiek powiedzieć. Ehh... ludzie to chuje
"Bitch" - Jesse Pinkman
ODPOWIEDZ
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.