ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
xtremich pisze:
a odemetylotramadol jest bardzo podobny do tramadlu pod wzgledem efektow? bo jakos tramal mi sie nei podoba
Jest już o tym wątek. http://talk.hyperreal.info/demetylotramadol-t25771.html
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1241 / 9 / 0
ODT dziala duzo dluzej nie ma wlasciwosci SRI jest zajebisty, dzialanie prawdziwie opiatowe nie to co tramalowe gowienko, szkoda ze go dostac juz nie nada
  • 274 / 3 / 0
widziaelm kiedys na GDZIEŚ byl dosc drogi nei pamietam dokladnie , pewnei jak bys na chinskich poszual to bys dostal ale wiksza ilosc pewnie by trzeba brac
  • 1241 / 9 / 0
ja tam chce kupowac w lokalnym rc shopie w ilosciach 1-5g a nie wholesale in China ;P
  • 536 / 3 / 0
Jest dostępne w pl już. Myślicie że z wiadomego polskiego źródła można to brac iv?
Jak długo trwają efekty przy podaniu pod język?
Ostatnio zmieniony 19 marca 2013 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 3206 / 176 / 0
5-6h
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Co za chujnia. Chujowy jest ten vendor, który to ma i tyle Wam powiem. "Substancja dla wybranych" - normalnie aż się samo ciśnie na usta: WTF?!
CUT
  • 1293 / 20 / 0
"Substancja dla wybranych" móglbyś rozwinąć bo nie rozumiem o co chodzi (o ile rozmawiamy o KIMŚ)

WARN - podawanie źródła - 69p
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Tak, o tym właśnie rozmawiamy - choć i tak zaraz ktoś to wytnie, a Ty dostaniesz warna - PARANOJA i ABSURD się, kurwa, szerzy na tym forum.
Zapytałem go mailowo o tą substancję i odpisał mi tak:
jest dostępna dla ograniczonej grupy więc można przyjąć że jej nie ma.
Pierdolony paranoik który sprzedaje substancje tylko swoim ziomkom. Prawie jak dil z osiedla. W dupie mam takich vendorów :x
Ostatnio zmieniony 19 marca 2013 przez Pandaeb, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 658 / 10 / 0
Podejrzewam, że ograniczył dostęp do tej substancji ze względu na kinder ćpuny. Dużo z nim nie handlowałem, ale jak dostałem paczkę to było widać, że człowiek bierze ten biznes na poważnie ;) Trudno się dziwić jak się buduje renomę i jakiś gimnazjalista coś przedawkuje i psy się tym zainteresują. Mi wydał się dosyć ogarniętym człowiekiem, który szuka też ogarniętej klienteli. Może po prostu źle Cię odebrał i stąd taki tekst. Daj mu linka do swojego nicka, to mu pewnie przejdzie ;)
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.