Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
po chuju fest.
25d działa jakies 5 godzin, 2C-P podane doustnie ładuje się nawet do 3 godzin. Według mnie miks jest bez sensu, ale co kto lubi
BS
  • 5299 / 104 / 0
No to jaki problem? 2C-P i od razu 25D. Podejrzewam fajne przejście z koloru na kolor. Ja np. przejścia lubię...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2362 / 29 / 0
problem w tym, że nbome (przynajmniej u mnie) bardzo szybko i mocno podnoszą tolerkę i to 2C-P już może chujowo podziałać
BS
  • 192 / 1 / 0
Moi znajomi miksowali, z tego co opisywali to bardzo malo wizualnie a bardzo popierdolczo :) (tolerka - tydzien wczesniej brane 2C-P w dawkach różnych)
  • 208 / 4 / 0
a ja Wam powiem, że ostatnio zrobiłem sobie ferię barw łącząc 2C-P z 4-AcO-DMT, dawki takie sobie, rekreacyjne, około ~13mg 2cp + ~25mg 4-aco i bajka. Do tej pory 2C-P traktowałem jak traktowałem, taki psajko "przy okazji". Ale wrócił do łask wprowadzając fajny "cięty" umysł a trypta nadał głębi i empatii przez co ta ciętość było jeszcze fajniejsza bo nie raziła jak cluster. A wizualnie, bajka. OEVy bardzo o cev'y można było dotykać.
Subiektywnie połączenie bardzo blisko LSD, brakowało jednak troszkę pluszu i mogłoby być odrobinę mniej stymulacji. Oj poczekam aż mi tolerka spadnie i ustawi się dobre s&s i repeta ;).
  • 124 / 1 / 0
spytam jeszcze tutaj, 2C-P + 5-API, można mixować? a raczej czy po wzięciu 5-API (wziąłem koło 60-70mg) można dorzucić 2C-P malutko dla podkręcenia fazki?
  • 4807 / 268 / 0
5-API jest podobne do 6/5-APB więc można i krzywda stać się nie powinna.Co masz na myśli przez malutko? Powyżej 5mg 2-CP nie podkręci fazy a raczej ją zmieni, ewentualnie odczujesz jedynie bodyload. 70mg 5-API też nie wydaje mi się dużą ilością, mnie zadowoliło dopiero 2 razy więcej.
Pytanie raczej do wątku o miksach.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 124 / 1 / 0
malutko, no jakieś 3-5mg
  • 19 / / 0
Nie lepiej poczekać i wrzucić 2C-P w normalnej ilości? No, ale jak musisz to nie wiem czy to nie będzie za mało, zależy jak się będziesz czuł po tych 4-5h i jak na ciebie działa 2C-P. Jeżeli normalnie na fazę wrzucasz 8mg to ok jeżeli 12mg to wrzuć te 6mg. Weź pod uwagę tolerancje, po takim czasie obstawiam jakiś 25% spadek mocy. 5-API wzmocni wizuale.
  • 1522 / 73 / 0
Połączenie empatogenów z psychodelikami zyskało sławę wśród psychonautów. Bardzo świetny mix, wydaje mi się że zajdzie synergia, mniejsze dawki złączone poklepią podobnie jak duże dawki oddzielnie.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.