Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 1 / 0
Dokładnie. Jednak, wiadomo jak kobieta jest postrzegana przez otoczenie, gdy namawia na seks facetów. Nie mówię tu o stałych związkach, lecz "przygód na jedną noc". Kobieta ma być bardziej "grzeczna" i "poukładana", niż facet. Wiele zachowań przystoi facetowi, a dziewuszce nie bardzo. :D
  • 4807 / 268 / 0
Moim zdaniem nikomu nie przystoi namawianie na seks. Co innego proszenie w przypadku kobiety lub branie (za niepisaną zgodą) w przypadku faceta. Namawianie jest jakieś takie... uwłaczające, nie wyobrażam sobie tego.

- no popuść szpary
- nie chce mi się
- no popuść no
- weź spadaj
- no dlaczego no
- bo nie
- ale jesteś :-(
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 31 / / 0
Po testach ze swoja panna musze przyznac, ze dobrze dobrana dawka GBL wprowadza bardzo fajny klimat w lozku, praktycznie kazde wziecie GBL konczy sie seksem. Libido fajnie idzie w gore, zawroty glowy troche przeszkadzaja ale generalnie wszystko jest jak najbardziej na plus.
  • 64 / 1 / 0
wszystko jest na plus.. polanie pannie nawet 0,5 w moim przypadku działa pobudzająco .. trzeba uwazac bo niektóre po 1ml łapią zamułke i spią.. dokonczyć trzeba troszke pozniej heheh ;-)
  • 216 / 2 / 0
Największym plusem jest chyba to, że puszczają ograniczenia. Nawet nie samo libido, tylko to, że niektóre rzeczy, których człowiek by w życiu normalnie nie zrobił, nagle nie są aż takie niedopuszczalne :-D
"Purrrfect. When you're not on the edge, you're taking up too much space."
Cheshire Cat ❤
  • 48 / 1 / 0
Po gieblu stanowczo mogę dłużej ;) W zasadzie to nawet trudno skończyć :P Ale to w takiej dawce właśnie 1,5ml bo przy 3ml można zasnąć na partnerce :P
  • 8 / / 0
A zdarzyło się komuś zaśnięcie podczas seksu? Komukolwiek... partnerce lub partnerowi? :P
"wszystko można, co nie można, byle z wolna i z ostrożna"
  • 36 / / 0
Zdarzyło się nie w trakcie samego seksu, a przy grze wstępnej - kiszka..ciężko się wytłumaczyć :-D
  • 44 / 2 / 0
Zdarzyło mi się 2 razy, że zasnąłem, ale liść w mordę szybko wybudza %-D
  • 211 / 1 / 0
No niestety raz się zdarzyło. Liścia nie było ale pytanie małżonki (bardziej właściwe było by chyba określenie wściekłe warknięcie) "co ty kurwa robisz?!" spowodowało, że senność mi przeszła i dokończyłem co zacząłem. Wydaje mi się, że moje wytłumaczenie tej niezręcznej sytuacji niezwykle ciężkim dniem w pracy zostało zaakceptowane. Ale foch przez pewien czas był.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.