- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
@UP
Również podbijam się to pytania koda+ a-pvp. Mam troszeczkę tej alfy lecz po przeczytaniu tematu o niej jakoś nie za bardzo jestem chętny do spróbowania jej samej ;/
EDIT1. Zapomniałem dodać, że pente zarzuciłem gdy koda zaczęla sie ładować.
EDIT2. Tak więc mix wygląda mi w miarę ok 4-/5. W między czasie zaliczyłem mini sniffa pente.
Jest chęć rozmowy oraz nie ma takiego zamulenia kodeinowego, a zarazem jaki taki spokój lecz z chęcią zrobienia czegoś.Raczej położenie się na łóżku na wyjebce jak po samej kodzie nie przejdzie. Nie czuję, żeby praca serca znacząca się różniła jak po samym pente, aczkolwiek częste stosowanie takiego miksa nie jest napewno polecane. Miłośnicy kody dla których liczy się totalny SPOKÓJ będą nie zadowoleni.
[Łączyłem kiedyś tramca z ethcatem S(-) i było spoko.]
Moim zdaniem przy takich mixach nadal powinieneś uważać na możliwość wystąpienia padaczki...
Co do dzialania trama dzien po kocie to na mnie slabiej dzialal. Natomiast 2 dni po juz spoko dzialanie. Tak ze albo mix (doustnie najlepiej, dozylnie w jednej pompce jednak maskarycznie uzaleznia, poza tym ciezko dobrac dawki imo) albo minimum 2 dni przerwy miedzy substancjami. Na zwale po kocie wolalbym kode niz trama.
Miksy tego typu sa opisane glownie w tym temacie---> http://talk.hyperreal.info/beta-ketony- ... 33153.html . Dodatkowo poczytaj temat o miksach metkata, w dziale Miksy masz temat.
Buphedrone increases spontaneous rodent locomotor activity, potentiates the release of dopamine from dopaminergic nerve terminals in the brain
Jak wiadomo tramadol jest SNRI, zatem nie ma żadnej interakcji pomiędzy bufedronem a tramadolem. Dajmy przykład : MDMA dostaje się do przestrzeni międzysynaptycznej przez kanały wychwytu zwrotnego serotoniny, czyli dokładnie tą drogą, która zostaje zablokowane przez SSRI.
Opcja pierwsza: tramadol, potem bufedron.
ZATEM jeśli buf byłby NDRI (a wdłg mnie nie jest), to blokada wychwytu zwrotnego noradrenaliny spowodowana działaniem tramadolu ( w sumie to jego metabolitu) nie dopuści do przedostania się bufedronu do przestrzeni międzysynaptycznej. zatem tylko część bufedronu zadziała ale jako DRI.
Opcja druga: bufedron, potem tramadol.
Hipotetycznie jesli przyjmiemy, że buff jest NDRI sprawa wygląda tak samo jak w opcji pierwszej, tramadol nie zadziała.
Po sniffie 300 mg bufedron (6x50mg co jakies 1,5h), spożyłem 1,2g tramadolu z 2mg klonazepamu to dlaczego nie poczułem żadnych negatywnych skutków? Odpowiedź: ponieważ bufedron jest tylko DRI.
Bardziej niebezpiecznym miksem jest tramadol + metylokatynon, który powoduje uwalnianie katecholamin: dopaminy i noradrenaliny.
wtedy nie dość, że tramadol gromadzi w przestrzeni międzysynaptycznej spore ilości noradrenaliny, po czym metkat powoduje wyrzut noradrenaliny z synaps i pojawia się kołatanie serca, tachykardia, wysokie ciśnienie.
Jestem ciekaw co Wy o tym myślicie :)
antraxkelso22 pisze: nigdzie nie znalazłem informacji, że buff jest NRI. w
Jak wiadomo tramadol jest SNRI, zatem nie ma żadnej interakcji pomiędzy bufedronem a tramadolem. Dajmy przykład : MDMA dostaje się do przestrzeni międzysynaptycznej przez kanały wychwytu zwrotnego serotoniny, czyli dokładnie tą drogą, która zostaje zablokowane przez SSRI.
Opcja pierwsza: tramadol, potem bufedron.
ZATEM jeśli buf byłby NDRI (a wdłg mnie nie jest), to blokada wychwytu zwrotnego noradrenaliny spowodowana działaniem tramadolu ( w sumie to jego metabolitu) nie dopuści do przedostania się bufedronu do przestrzeni międzysynaptycznej. zatem tylko część bufedronu zadziała ale jako DRI.
Bardziej niebezpiecznym miksem jest tramadol + metylokatynon, który powoduje uwalnianie katecholamin: dopaminy i noradrenaliny.
wtedy nie dość, że tramadol gromadzi w przestrzeni międzysynaptycznej spore ilości noradrenaliny, po czym metkat powoduje wyrzut noradrenaliny z synaps i pojawia się kołatanie serca, tachykardia, wysokie ciśnienie.
Jestem ciekaw co Wy o tym myślicie :)
To sum up:mix fajny, szybciej przykurwiłbym metkat po DHC! Dlatego teraz dołożyłem. Bardzo wyrazisty mix. Zaś z majką, jakoś mało go,wrzuciłem i trochę popsuło mi jakość wjazdu i.v. Ale z DHC bd częściej łączył kota, jednak po strzale poczułem lekki bezdech i osłabienie władzy w nogach. Przypominam że nadużywanie metkatu home made prowadzi w efekcie do porażenia nerwów odpowiedzialnych min. Za mowe i chodzenie. Przy długotrwałym i niedbałym używaniu..... Ale,nie wiemy nigdy kiedy ten kolejny raz nam coś rozpieprzy..... :-/
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.