Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
baa galka zawsze sie dlugo laduje niema na to rady dlatego warto pic ja z rana wtedy faza szczytowa na wieczorek :-) umnie to zawsze tak gdzies 12 galka wypita a po 19 mam milo.... puzniej jeszcze przez pul dnia troszeczke trzyma no to chyba normalne :-p
o o
 |
\__/
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JanW31 »
Nie kupujcie galki zmielonej bo to gowno.Kupujcie 3 cale orzechy w paczce (prymat)- po tym jest faza ale nie wychodzcie potem na miasto- ja sie cholernie pogubilem w centrum podczas fazy.Mialem uczucie, jakby wszystko co robie bylo snem :D
  • 351 / 12 / 0
Sprawa ma się tak że boje się wpierdolić gałke ponieważ kiedy popierdole do szkoły to może być dym....powiedzmy że zakupie sobie jedno opakowanie gałeczki mielonej z kamisu, wpierdole wszystko do jogurtu naturalnego, wymieszam i spożyje ten skurwysyn.Jebnie mnie?PS:jeśli wpierdole przed snem,tzn.O 24:00 np.To kiedy mnie zniszczy? :-)
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
To zalezy jesli to pierwszy raz to jedno opakowanie mielonej galki moze wogole nie podzialac (na mnie nie podzialalo), a przed snem to dobry pomysl sam tak nie robilem ale kolega robil i kopie tak samo podobno...

Ja jem zawsze okolo 10 lub 11 pozniej po zarzuceniu zjadam obiad to mi troche pomaga zeby nie czuc tej galy i zeby az tak sie nia nie odbijalo, okolo 15 mam juz faze i gdzies wychodze i tak do okolo 22 wtedy to juz jestem kopletnie oduzony tylko isc spac.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marek336 »
jak to wpierdolić?poprostu wjebać do jogurtu prosto z saszetki?podobno trzeba to gotować... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 763 / 6 / 0
co gotować? jogurt?!! :)
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 351 / 12 / 0
nie jogurt :-) a gałke...drag pisze że zalał to wrzątkiem, a więc?jak to jest?niech mi ktoś po kolei napisze co robić z tym szajsem, bo jestem troszke podrasowany i mi się nieciekawie dochodzi do wniosków że tak powiem :-D
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Co masz zrobić z tym szajsem? Zjeśc, w dowolnej postaci. Niektórzy zalewają wrzątkiem, inni nie. To nie ma znaczenia. Niezależnie od formy, jest to jedno z najgorszych smakowo gówien jakie istnieją na świecie.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 763 / 6 / 0
tylko uwzględnij to, że po gotowaniu zrobi ci się coś bardzo nieprzyjemnego (napar, papka, w zależności od długości działania), co.ś co ciężko będzie zmieszać z czymkolwiek. ja tam nie widzę różnicy wielkiej pomiędzy gotowaniem, a powiedzmy zalaniem ciepłą wodą czy napojem gazowanym. no chyba, że temperatura niszczy jakieś psychodeliczne własności gałki, ale o tym nic nie wiem.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 351 / 12 / 0
w piątek po egzaminie wpierdole to i chuj!raz się żyje :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.