Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
jak to jest z waleniem emki dzien po koko? czy jak wezme koko na klubach a dzien pozniej chce isc na jakis rejw i zarzucic emke to mi wszystko dobrze wejdzie?
  • 1 / / 0
Ja również miałem wrażenie, że koks tak jak to napisał DzoBajden - spłyca działanie MDMA. Próbowane dwukrotnie w kolejności najpierw koks, potem ema. Raczej nie prędko wrócę do tego mixu, bo szkoda tematu
  • 30 / 2 / 0
16 stycznia 2024Zielonyskunks420 pisze:
jak to jest z waleniem emki dzien po koko? czy jak wezme koko na klubach a dzien pozniej chce isc na jakis rejw i zarzucic emke to mi wszystko dobrze wejdzie?

Nie wiem jak w tą stronę, ale w drugą (piatek wieczor emka, sobota koko) dziala calkiem spoko. Jak napisal ktoś wyżej, walenie dwóch substancji przy jednym podejściu jest raczej srednim pomyslem, w moim przypadku jak na emke zarzucalem potem koko na poprawke, to znikala mi ta "miętowość" i miękkość i czulem się trochę trzeźwiejszy.
  • 3 / / 0
Raz testowałem obie z przesunięciem dwóch godzin (najpierw emka, t+2 koko), co prawda to były dosyć małe ilości, choć wyczuwalne (~60 mg + ~30 mg). Bardzo pozytywnie, koko utrzymywało euforie i dobry moodzik przez kolejne 2 godziny, co ogólnie mnie dosyć zdziwiło że tak długo. Ale też był bardzo dobry setting, co mogło mieć znaczenie
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.