To ważne dla mnie, bo mam sprawę w toku i ogólnie małe problemy z prawem więc nie chciałbym, żeby mi to pogorszyło sytuacje. Może lepiej zamówić na fikcyjne dane, ale swój adres? Co sądzicie?
Coś z czym nikt nie godzi się..."
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
alfachem pisze: Myślisz, że komukolwiek będzie się chciało bawić i wydawać pieniądze w celu odróżnienia amfetaminy od 4-FMA?
derb pisze:Takalfachem pisze: Myślisz, że komukolwiek będzie się chciało bawić i wydawać pieniądze w celu odróżnienia amfetaminy od 4-FMA?
Tym bardziej, że delikwent już jest na wycelowanym, więc raczej policji nie przekona, że to nie amfetamina tylko 4-FMA
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
Ale masz rację, jeśli ktoś jest na tyle głupi, że mając legalny związek zostanie namówiony do podpisania niekorzystnych dla siebie zeznań to ma problem, ale to z własnej głupoty
Do tematu: ktoś może ma jakieś doświadczenia w wysyłaniu... leków dla chorej babci do tegoż kraju? Same leki myślałam wysłać w książce (z dziurą w środku), tak, aby po wzięciu koperty do ręki nie wzbudzała żadnych podejrzeń, "ktoś wysłał książkę", ot i tyle. Czy duńska straż graniczna jest bardzo upierdliwa niczym wrzód na dupie i dociekliwa, na kształt polskiej policji po złapaniu dzieciaka z 0,04g trawy?
Może kurier byłby bezpieczniejszy?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.