Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 56 / 0
Kocyk pisze:
Myslicie ze da rade zastapic metkata metylonem?
Czy za bardzo przebije kode?
Nie. Metylon to nieogar, a metkat to subtelna, piękna euforia.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 394 / 5 / 0
A ktoś mieszał kode z innymi stymulantami niż kocurek ?
  • 983 / 16 / 0
Ja, z metylofinedatem, donosowo i dożylnie, usuwa zamułę nie burząc spokoju, podbija euforię.
Ofc. jeżeli nie przesadzisz z dawką, jak jebniesz 50mg w kabel to na pewno zburzy spokój...
  • 377 / 7 / 0
ja z furaniem,nawet fajnie dziala,taka subtelna symulacja z odrobina euforii i kodeinowego ujebania.
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 927 / 5 / 0
ja z furaniem,nawet fajnie dziala,taka subtelna symulacja z odrobina euforii i kodeinowego ujebania.
To albo miałeś trefnego procha, albo przyjebałeś kosmiczną dawkę kody. Ja także mixowałem K z A i feta zawsze przebijała kodę nawet jak brałem po 750 mg.
  • 14 / / 0
malutkie kreski trzeba sypac, to wtedy da sie znalezc taka przyjemna granice, na ktorej czujemy juz antka ale nie na tyle mocno zeby przebil kode, ciekawy stan
Uwaga! Użytkownik szataneq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Pytanie czysto teoretyczne
Zakladamy, ze ktos podobny do mnie nie bral metkatynonu przez dwa lata, po drodze tylko metylon dwa razy miesiac temu. Tolerancja na kodeine w okolicach 300 mg lub 30 maczkach po DXM. Intoksykacja mialaby sie odbyc za miesiac, do tego czasu na czysto. Jakie dawki? Metkat doinstalacyjnie oczywiscie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1033 / 7 / 0
Zapierdol pół paczki metkatu + DXM + makiwara
  • 394 / 5 / 0
DXM+metkat to troszke niebezpieczny mix mawet w małych dawkach nie chodzi o to, że można dostać zespołu serotoninowego bo metkat ponoć słabo chamuje jej wychwyt zwrotny.
Ja po mixie:pół paczki metkatu + DXM + makiwara(tylko zamiast maczków koda) miałem dosyć spore nudności i serce mi telepało tak, że o ja pierdole.
  • 3732 / 45 / 0
On mi po prostu zyczy smierci. :nolove:
Nie bede jadla do tego DXM, a makiware zastapie kodeina, przy uprzednim zbadaniu tolerancji. To i tak beda jakies trzy tygodnie bez opio, wiec nie powinno byc zle. Mysle, ze polowka kota starczy... a ten, jak sie metylon komponuje z kodeina? Ja bralam kodeine tylko na zejsciu. metylon jest bajeczny, zastanawiam sie, czy moze byc jeszcze BARDZIEJ:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...