ODPOWIEDZ
  • 3449 / 128 / 8
Pomyśl o co pytasz...

To są substancje, których działanie na OUN nie zostało przebadane ;) Można się czegoś tam domyślać, ale procesy zachodzące w mózgu są straszliwie skomplikowane, więc nikt Ci jednoznacznie nie odpowie bez choćby prostych badań, czy jakiś mix będzie bezpieczny...
  • 2428 / 91 / 0
No to ja wiem ,ale chodziło mi o odpowiedź z tych domysłów ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Jaki po tym zwał? Może zajebię to na Prodigy i chcę wiedzieć czy bardzo NIE będzie mi się po tym chciało zwijać namiotu i pakować.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 827 / 3 / 0
W moim przypadku zerowy, uczucie fizycznego zmęczenia a dzień po lekkie rozkojarzenie, małe objawy niewyspania, humor bdb.
Miej dystans
  • 410 / 8 / 0
Modyfikowany Bigos ile zarzuciłeś w pierwszej bombce? i jeszcze mam takie pytanie, czy pod wpływem można wykonywać pracę fizyczną? tzn. czy nie będę jakoś dziwnie po tym chodził (np. chodzenie jak robot tak jak po dużych dawkach metylonu czy mefa), albo będą jakieś trudności w wykonywaniu tego
  • 2428 / 91 / 0
Bo ja wiem coś koło 150-160mg , co do chodzenia to troszkę dziwnie sie chodzi taka lekka dezorientacja jest ale bez większych problemów ^_^ ale szkoda zarzucać to na robote %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
Jak muzyka po tym wchodzi? tez tak ,,orgazmicznie,, jak po mefie, metedronie tudziez MDMA?
  • 410 / 8 / 0
na ciśnieniu nie wytrzymam więc z rana odbiorę i będę walił, zawsze tak niestety mam, nigdy nie potrafię zostawić na później. tylko czemu tak krótko trzymało... wątpię, że to tolerancja bo to by chyba wpłynęło nie na czas a na moc. a jak ci zeszła euforia to już tak normalnie zwała była czy czułeś się dalej ok? może coś waliłeś w ten sam dzień/dzień wcześniej?
  • 2428 / 91 / 0
Jak euforia zeszła była dalej dobrze , zwała dopiero kilkanaście godzin później.
Hmm troche bufedronu brałem ale mało jakieś 150mg i to kilka h przed Benzo Furanem
  • 410 / 8 / 0
zeżarłem jakieś 150mg i muszę powiedzieć, że jak za pierwszymi razami z mefem się czuję. polecam. po ok. 2 godz największa euforia schodzi ale dalej jest zajebiście. metylon nie mam nawet do 6-APB startu. to może nawet z mefem konkurować.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.