Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
No to u mnie zawsze bylo na odwrot niz wszyscy tu pisza. Wogole na mnie koda bardzo slabo dziala, a tolerancji brak, bo bralem raczej rzadko. Ponizej 450mg nie czulem nic, przy 600mg w miare ok, ale bez fajerwerkow. Dopiero jak zarzuce 90-150mg DXM na 2-3 godziny przed koda to 450mg dziala ok, a 600mg naprawde fajnie. DXM nie lubie, ale po 2-3 godzinach juz wogole go nie czuje i nie maci kodeinowej fazy w najmniejszym stopniu. Reasumujac, w moim przypadku branie kodeiny bez DXM nie ma najmniejszego sensu i to zwykla strata pieniedzy.
Uwaga! Użytkownik chillie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Moglibyście mi doradzić jaką dawke dipherganu wziąść przed kodą na podbicie (efekt antyhistaminowy mnie nie iteresuje) i jaką DXM oraz ile citroseptu? to wogóle ma jakiś sens? Mam wyrobioną tolerke na 600mg i jestem od dwóch miesięcy w ciągu. Jest sens walić 750 mg? Będzie mocniej czy to kompletnie bez znaczenia i marnotrastwo pieniedzy? Pozdro dla wszystkich :-)
  • 1718 / 9 / 0
40-50mg.
  • 568 / 3 / 0
Kiedys zrobilem mix DXMu 5x15mg tabletek, + 50mg prometazyny + 450mg kody, profil dzialania kodeiny znacznie sie zmienil (ciepełko znacznie zmniejszone) ale euforia wzrosła i bardzo przyjemnie słuchało i rozmyślało sie przy spokojnej muzyce.
  • 168 / 2 / 0
miałem z 6 podejść do kodeiny, pierwsze 4 - kicha, raz coś czułem ale słabo, raz na pograniczu placebo, albo totalnie nic
ostatnie dwa razy 300 mg (pół na pół thio i roztwór z antka) + tryptaminka (Foxy) - wyjebało mnie z klapków, takiej sedacji, euforii i szczęścia jeszcze nie dane mi było poczuć po żadnych dragach
rozpływam się w fotelu, gęba się cieszy, jest mi na maksa dobrze
oczy się przymykają, zaczynam marzyć, odpływam!

także na wzmocnienie kodeiny polecam PSYCHODELIKI ! zajebista sprawa!

dmx mi nic nie dawał, miałem wręcz wrażenie, że osłabiał kodę]
citrosept - nie odczułem żadnej różnicy, a tak właściwie to najlepszą fazę miałem wtedy kiedy zapomniałem o tych kroplach więc tego %-D

za to jak zarzucę chwilę przed rapacholin to mam wrażenie, że szybciej i intensywniej wchodzi, polecam spróbować
  • 168 / 2 / 0
czy difenhydramina z Apapu Noc dobrze rozpuszcza się w wodzie?

można zrobić tak samo ekstrakcję jak przy antidolu?

EMP?
rapacholin oddziałuje na wątrobę, pobudza ją do działania, zwiększa wydalanie żółci, więc jak najbardziej może mieć wpływ na wejście i działanie kody
daruj sobie ironię i nie pitol %-D
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2010 przez wieczko, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1718 / 9 / 0
A po co ekstrahowac? 500mg Cie nie zabije, a te 0.5g i tak rozpusci sie w wodzie wiec nici z tego.
  • 268 / 3 / 0
forest ma race, nie opłaca się robić ekstakcji z apapu noc, ta 1 czy 2 tabletki krzywdy ci nie zrobią, poza tym paracetamol też ma wpływ na enzymy wątrobowe i dzięki temu jesli wypijesz ten apap noc ze z 1,5-2 godz przed wypiciem kodeiny to koda bedzie wzmocniona i przez paracetamol i przez dodatek antyhistaminy a apap noc.

zresztą tabletki apapu noc sa jakoś dziwnie zrobione po rozpuszczeniu wychodzi trochę lepkawa breja którą o wiele trudniej się ekstraktuje niż tabletki antidolu

ten paracetamol który wypijamy razem z roztworem kodeiny nie ma juz takiego wpływu na wzmocnien ie kodeiny własnie dlatego że nie jest przyjety jakiś czas wczesniej przed wypiciem roztworu bo jak wiadomo wszytkie wzmacniacze kodeiny musza być przyjęte jakiś czas przed
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 1 / 0
@wieczko
Widze ze piszesz ze tryptaminki podbijaja kode (rozumiem ze Foxy to jakas slangowa nazwa ktorejs tak ?) sry ze jestem niedouczony, ale o tryptaminach nie mam jak widac bladego pojecia :-p

Bo chetnie bym sprobowal tylko napisz jaka to tryptamina ?, no chyba ze to scisle tajne %-D No i w jakich ilosciach wziales ofc ?
  • 168 / 2 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.