Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 4 / 0
Będę dziś instalowal :diabolic:
22 maja 2011EdwardZnienacka pisze:
W sumie wiadro to zero przyjemności palenia, tylko żeby sie zajebać
odgrzebane, ale podważam :cool:
mi tam wiadro sprawia radość- powolne wyciąganie butli, wodospad, plastik wypełniający się mlekiem
na końcu wielki HIT
nie lubię tylko obserwować, jak minimalne resztki dymu mi górą lecą, np. jak dłon zadrży,
ale choćby i 2 razy zadrżała i tak jest najekonomiczniej- jeden buch i pizda za dwóch
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Podniecanie się wiadrem to jak podniecanie się latającą na wietrze foliówką, infantylizm i nieprawdziwe ćpanie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 57 / 4 / 0
@ up "nieprawdziwe ćpanie" lol
prawdziwa idiotka
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Powinien być warn, ja nie będę dyskutować w takiej atmosferze. EOT.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2 / / 0
Witam wszystkich to mój pierwszy post :)
Ostatnimi czasy po wiaderkach następuje u mnie staszliwy ból głowy, senność. Jestem pewien że to nie wina staffu ani słabej głowy ;) Zastanawiam się czy to nie są objawy zatrucia gazem z zapalniczki? Czy jak zacznę podpalać zapałkami to problem minie? Z góry dzięki za odpowiedź
  • 225 / 10 / 0
rozpalajac lufke zapałkami
wdychasz rakotwtorcza siarke

także pozostań przy zapalniczce
ból głowy czy senność na pewno
się nie wiąże z żarówą
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 37 / 0
21 maja 2017yungrekv pisze:
Witam wszystkich to mój pierwszy post :)
Ostatnimi czasy po wiaderkach następuje u mnie staszliwy ból głowy, senność. Jestem pewien że to nie wina staffu ani słabej głowy ;) Zastanawiam się czy to nie są objawy zatrucia gazem z zapalniczki? Czy jak zacznę podpalać zapałkami to problem minie? Z góry dzięki za odpowiedź

Jezeli walisz wiadereczki oporowo, to sie nie dziw, ze po takim strzale chcesz przybijac gwozdzie na strzechach. To objawy przejarania a nie staffu czy glowy. Zladuj do bazy na lolkach i lufkach i wez się zresetuj.
  • 8103 / 914 / 0
Rob jak radza wyzej, przejdz na dzoje albo fifki, byc moze wiadro jest dla ciebie za mocne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2216 / 369 / 0
Też czasami czuje mocny obuch na głowie, nie wiem czym jest to spowodowane, bo skoro po fifce jest gites, a po fifce z wiadra jest grubo.. to cos tu jest nie tak.. przeciez to samo, tyle samo dymu i wg. Nie wiem
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2876 / 267 / 0
czy ty myślałeś pisząc ten post? bo dojebales teraz 10/10 XD jak pół litra wypijesz naraz to tez cie. bardziej zmiecie niż jakbyś popijał te pół litra powoli.

zaraz przypierdziele wiaderko [emoji173]️
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.