4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Zawiera niewiadome mi stężenie inhibitora monoaminooksydazy. Uważałbym z dawkowaniem, zwłaszcza podczas dawkowania na paskudnym ciśnieniu na przyćpanie. Albo najlepiej podarowałbym sobie i napił herbaty
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 13 / / 0
piotroszka pisze:
Czy sä jakies przeciwwskazania do brania mefa podczas brania dziurawca?(ziolowy lek na depresje)
Slyszalem o röznych reakcjach organizmu po mefie gdy sie bralo leki pryeciwdepresyjne,(mocne euforie slabe albo brak reakcji) ale jak to jest gdy bierze sie cos ziolowego. Gdybyscie cos wiedzieli na ten temat, piszcie , bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi
\

wiem,ze z psychotropami na bank mef w ogole nie zadziala, jakbys go w ogole nie bral.NIC
  • 1 / / 0
Czytam to forum i zaczynam sie bać... Kilka(naście?) razy wziałem to gowno (moim zdaniem czysty gorzej robil niż te wszystkie sherry koko itp, krócej trzymał, mniejsza euforia imho. Moze mialem szmelc).
Od 4 miechów nic, ciągnie do tego strasznie, szczegolnie po wypiciu nawet 1-2 browarów, wtedy czesto z kumplem przegadamy 2h na temat mefa. Jedyne co strasznie nakreca na kolejną kreske, poza ofc zjazdem fazy to wchodząca muzyka, której nigdy nie czulem tak dobrze jak po mefie.
Wlasnie zastanawialem sie od pewnego czasu skad u mnie takie skoki nastrojów. Jakies chore jazdy, czasem euforia i spoko 2h pozniej mam dola albo jestem mocno rozdrazniony. Mam dziwne wizje, które sam sobie tworze w bani, ze cos sie dzieje zle (np w związku z kobietą) itp itd... i szczerze powiem, ze sie tego boje. cholernie.
  • 4 / / 0
Mam pytanie.
Czy spotkał sie ktoś z typowo alergiczną reakcją na mefedron?
Mam koleżanke, ciekawy przypadek, dziewczynie za każdym razem kiedy sproboje mefedronu, wychodzi jej na twarzy dosyc spora opuchlizna(wygląda to jak przy bólu zęba, dziewczyna wyglada jak chomik) i schodzi dopiero po ok 2dniach.
Brala dopiero 2 razy i za kazdym razem to samo, zauwazylem ze za drugim razem wziela mniej i opuchlizna byla mniejsza ale i tak widoczna.
  • 2775 / 40 / 0
Niech lepiej dziewczyna zostawi mefedron w spokoju, obrzęk Quinckego może nawet zabić
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam na forum.

Mam pytanie, po całej nocy rano mam czerwone lekko sine i lekko spuchnięte dłonie, czy też to macie ?

Pozdro !
  • 49 / / 0
bart123 pisze:
Witam na forum.

Mam pytanie, po całej nocy rano mam czerwone lekko sine i lekko spuchnięte dłonie, czy też to macie ?

Pozdro !
bart ja miałem tak często, to jest chyba normalne po tym. Ja w piątek ostro zabalowałem (ponad 1g na głowe) i przyznam że o 6 rano w autobusie chciałem każdej osobie zajebać %-D i miałem w głowie typowe objawy, każdy na mnie patrzy itp potem cały dzień miałem podwyższone ciśnienie zero apetytu, teraz jest nawet ok, zjadłem śniadanko, kefir + bułeczki ciepłe naprawdę pomagają, ale i tak nie jest w 100% ok, powiem tak ryje banie, ale nie w takim stopniu jak feta chociażby.
Uwaga! Użytkownik shinowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
@Bart to standardowy objaw, kiedy bierze się sporo i często.
  • 2775 / 40 / 0
sine tak, spuchnięte nie. Obrzęki mogą powodować zaburzenia poziomu elektrolitów, pijesz coś?
Opuchnięte są tylko dłonie? Jak wyglądają np okolice stawów skokowych i kolana?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
Pytanie brzmi czy miał faktycznie spuchnięte, czy wydawało mu się, że są spuchnięte. Z doświadczenia wiem, ze na zejściu trochę inaczej odbiera się rzeczywistość. Sam często patrzyłem sobie na ręce i w zależności od tego co sobie wkręciłem wydawało mi się, że są lekko spuchnięte, a czasem, że zaczynają nagle jeszcze bardziej sinieć. Poza tym Brightstar myślę, że większość ludzi ładujących często mefa ma "zaburzenia poziomu elektrolitów".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina