Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Dzięki Psy..OOBE... za sugestię :yay:
aya też biorę pod uwagę w tym wyborze.Chyba czeka mnie podróż do South Amerycki ;]
mój dealer mieszka na łąkach :)
  • 2244 / 23 / 0
Uważaj na jaguary.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
borrasca pisze:
Polecenie z własnego doświadczenia?
Tak.
  • 2244 / 23 / 0
To było pytanie retoryczne.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
borrasca pisze:
To było pytanie retoryczne.
Wiec niepotrzebne.
  • 2244 / 23 / 0
Widać.
  • 388 / 3 / 0
Ostatnio przeżyłem dwa pierwsze w moim życiu tripy grzybowe. Za pierwszym razem wyczułem obecność ducha grzybowego. Nie nawiązałem z nim jednak kontaktu. Ujawnił się tylko na chwilę jako postać z dymu stojąca w rogu pokoju. Dlaczego tak się stało dowiedziałem się podczas mojego drugiego tripu. Wydaje mi się że poprostu mnie obserwował, sprawdzał jako nowo poznaną osobę, czy jestem godzien jego nauki. Za drugim razem gdy leżałem sobie na łóżku podziwiając piękne CEVy nagle duch wyłonił się z ciemności w postaci ręki zbudowanej z dymu odzianej w czarny płasz i dał mi kieliszek zielonego eliksiru. Obecność czułem tak silnie jak obecność leżących obok mnie współtowarzyszy tripu. Potem przez bliżej nieokreślony czas odczuwałem mentalny kontakt z tą istotą, tak jakby przekazywała mi jakąś wiedzę. Wreszcie kiedy uznałem że na ten czas to wystarczy, poprosiłem go żeby odszedł. Poczułem jak się oddala i wróciłem do oglądania fraktali.
  • 1931 / 318 / 0
Poznałem ducha, lub duchy grzybowe. Nazwijcie to elfy, ja nazwe aniołem stróżem. Po muchomorach, jakkolwiek głupio by to nie brzmiało otaczali mnie mali ludzie - a la krasnoludki, tylko bez brody. Po deksie widziałem samego siebie, podróżowałem po zakamarkach swojego umysłu, utrzymywałem kontakty spoza świadomości i świata realnego. Po szałwi wszystko było inne, nie zaznałem niczyjej obecności. Po zolpie czułem czyjąś obecność. Po tryptaminach zawsze czułem jakieś duchy/duszki w stylu grzybnym. etc
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Co to ten deks ?
mój dealer mieszka na łąkach :)
  • 2244 / 23 / 0
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata