Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Młoda - tak
Zagubiona- można tak powiedzieć
Emo- prosze wytłumacz mi dlaczego tak uważasz?

Pisze tak jak ja to odbieram, mi osobiście jakiś super wpływów na życie to nie przyniosło, oderwanie od rzeczywistości owszem, ale reszta to tylko problemy związane z ćpaniem
Uwaga! Użytkownik Zagubiona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Jakis czas temu pierwszy raz sprobowalem grzybkow...Zajebiscie bylo, teraz czesto mysle o nich, a ze niedlugo bedzie znow mozliwosc, jest fajnie:) Przechodzac do problemu... Od kiedy pamietam mialem depreche, nic mnie nie bawi, ciagle doly itp.Kiedys byl tez lekki lek, przed wyjsciem na miasto, do ludzi czy rozmawianie z kimkolwiek, przeszlo od kiedy chodze na silownie, zyskalem troche wiecej wiary w siebie, napewno pomogla w tym tez moja praca bo jak to sie mowi praca kształtuje charakter a ciezka praca mocny charakter;p Zastanawiam sie tylko czy zabawa z psychodelikami na ktore jestem mocno i zajebiscie pozytywnie nakrecony moze mi we łbie namieszac czy bardziej mnie naprostowac... Dodam ze narazie ten jeden raz ma pozytywne echo, bardziej ciesze sie zyciem i fajnie ze mam cos swojego. "Zatracony w nicosci"Filipinko pomóż:D
Uwaga! Użytkownik scout667 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / / 0
Ja naprzykład po zazyciu grzybków mam zajebisty cały tydzien, wszystko mnie cieszy jak po niczym innym :cheesy: .
3D w HD
  • 208 / / 0
Zastanawiam sie tylko czy zabawa z psychodelikami na ktore jestem mocno i zajebiscie pozytywnie nakrecony moze mi we łbie namieszac czy bardziej mnie naprostowac...
Jedno i drugie :*)
Bro, do you even trip?
  • 195 / 1 / 0
raczej albo jedno albo drugie. Stany depresyjne to najczęstsze stany popełnienia samobójstw. Depresja może prowadzić do zrywania kontaktów z otoczeniem. Fobii społecznej a w kolejności wywołać stany lękowe a co przyczynia się do prób samobójczych i zasiedlenia ośrodków zamkniętych oddziałów psychiatrii
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Co do prób to mam to juz za soba, cipa jestem i "cyngielek nie pstryknął".Ale teraz jest lepiej, grzybki to próba jakiegoś rodzaju terapii
która jak na razie skutkuje ^_^ Po zjedzeniu ich jeszcze teraz bywa ze ide ulicą i ciesze się sam do siebie, pewnie wyglądam jak down hehe :nuts:
Uwaga! Użytkownik scout667 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / / 0
Więc po co jeszcze pytasz? Musisz tylko zadbać o dobre S&S i jedziesz :*)
Bro, do you even trip?
  • 9 / 1 / 0
...jeżeli masz tego typu stany, że myślisz o śmierci <dla mnie to mega deprecha> idź to internisty i poproś o clonazepam, to super lek na stany lękowe, magiczna piguła uwierz mi, z tymże licz się z tym, że cholernie uzależnia, więc jak się w to raz wpakujesz nie wyjdziesz z tego, ale powtarzam po zażyciu tego specyfiku świat jest różowy....moim zdaniem chyba lepiej być uzależnionym niż przeżywać takie katorgi psychiczne typu myśli zejściu z tego świata....są jeszcze inne leki z grupy benzodiazepin mniej uzależniające jak np zomiren ale mają słabsze działanie, clonazepam jest super więc wybieraj albo uzależnienie albo deprecha...
WildMonkey pisze:
zaczynam od jutra akcję antydepresyjną, walnę metkata z kodą, tramalem i klonami. :cheesy:

;p zgadzam się to jest mega mieszanka, świat różowy murowany tylko proszę Was wszystkich z głową, żeby nie skończyło się szpitalem...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Mamoooo hehe, nie martw sie tak o nas dziecinko ;-) Z moimi "stanami" jak mówiłem nie jest już tak źle.Można się przyzwyczaić do tego zjebanego życia i szukać sposobów na jego polepszenie,a co jest lepszego w lekach i uzależnieniu się od nich(bo o tym mówisz) niż w grzybkach i mojej terapii %-D

ps. Może otworzymy też temat z zaproszeniami na wspólne ćpanie?chyba nie ma, załatwiło by to też poniekąd problem samotności heh ^_^

rrx- wiele razy już je smakowałeś?I czy zawsze było tak samo zajebiście w trakcie i ten tydzień po?
A jeszcze co do lekarzy to nie lubię ich, patrzą na człowieka jak na debila który im dupę zawraca bo coś sobie uroił albo chce zwolnienie z pracy dostać.Jebańcy w kitlach

Ps. Joy może by tak rzucić te tablety i spróbować z kimś grzybka?Po ilości kropek w poście i znajomości leków domyślam się że Tobie to one pomagają...?
  • 9 / 1 / 0
scout667 pisze:
[...]

...kurcze jasne chodźcie umówimy się na wspólne ćpanie i będzie mega zabawa...klony mi pomagają jak w bombkę strzelił...tramal też jest łookejj, a grzybki czemu by nie, super fix...
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: skracamy przydługie cytaty
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.