Zagubiona- można tak powiedzieć
Emo- prosze wytłumacz mi dlaczego tak uważasz?
Pisze tak jak ja to odbieram, mi osobiście jakiś super wpływów na życie to nie przyniosło, oderwanie od rzeczywistości owszem, ale reszta to tylko problemy związane z ćpaniem
Zastanawiam sie tylko czy zabawa z psychodelikami na ktore jestem mocno i zajebiscie pozytywnie nakrecony moze mi we łbie namieszac czy bardziej mnie naprostowac...
która jak na razie skutkuje ^_^ Po zjedzeniu ich jeszcze teraz bywa ze ide ulicą i ciesze się sam do siebie, pewnie wyglądam jak down hehe :nuts:
WildMonkey pisze:zaczynam od jutra akcję antydepresyjną, walnę metkata z kodą, tramalem i klonami. :cheesy:
;p zgadzam się to jest mega mieszanka, świat różowy murowany tylko proszę Was wszystkich z głową, żeby nie skończyło się szpitalem...
ps. Może otworzymy też temat z zaproszeniami na wspólne ćpanie?chyba nie ma, załatwiło by to też poniekąd problem samotności heh ^_^
rrx- wiele razy już je smakowałeś?I czy zawsze było tak samo zajebiście w trakcie i ten tydzień po?
A jeszcze co do lekarzy to nie lubię ich, patrzą na człowieka jak na debila który im dupę zawraca bo coś sobie uroił albo chce zwolnienie z pracy dostać.Jebańcy w kitlach
Ps. Joy może by tak rzucić te tablety i spróbować z kimś grzybka?Po ilości kropek w poście i znajomości leków domyślam się że Tobie to one pomagają...?
scout667 pisze:[...]
...kurcze jasne chodźcie umówimy się na wspólne ćpanie i będzie mega zabawa...klony mi pomagają jak w bombkę strzelił...tramal też jest łookejj, a grzybki czemu by nie, super fix...
Powód: skracamy przydługie cytaty
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.