Pomóżcie mi i powiedzcie jak to można nazwać, czy to arytmia? Dzisiaj czuję się dobrze, ale boję się, że to się powtórzy, bo w końcu serducho może stanąć na amen.
breath pisze:Siedząc wczoraj poczułem dziwne osłabienie, w ostatniej chwili załapałem że serce mi powoli staje... Pomyślałem że umieram już, lecz po sekundzie serce zaczęło zasuwać jak nigdy w życiu (myślałem że przez klatę wyskoczy, jakby ktoś był to by słyszał bicie mojego serca, rzucało mną), byłem zszokowany. Po chwili dalej było mi słabo, przerażony nie wiedziałem co zrobić, wstałem i zacząłem chodzić po pokoju żeby rozpędzić serce, lecz jak tylko usiadłem, dopadła mnie ta sama akcja tylko w porę zareagowałem i zacząłem skakać i robić przysiady :-D , wybiegłem ...
http://www.youtube.com/watch?v=pkuTdpEhfWw
Następnie okazało się, że na komisariat dowieziono Cię kilka minut po północy, kiedy syntetyk, którym był nasączony towar-sprawca całej tej katastrofy, znajdował się już na liście substancji dozwolonych, więc wypuścili Cię i przeprosili.
Ufff, jeszcze tym razem udało się uratować serce, ale kto wie, co będzie, kiedy zmieszam Pasibrzucha z Bobim...
Dzięki takim trylogiom mamy (użytkownicy mieszanek i min. mieszanek) taką, a nie inną opinię.
Chyba, że to nie był mikro-TR po mieszankach, to no offence i zostawcie to dla potomnych.
P.S.: W normalnym systemie prawnym (co, owszem, powtarza nieustannie JKM) prawo nie działa wstecz, więc w starożytnym Rzymie i tak by Cię nie wypuścili i mógłbyś mieć problemy z sercem ;]
edit, literówka
Do tematu, to nie jestem pewien co mogło być przyczyną. Dziwne bardzo to było uczucie, i mocno schizujące. Łatwo można powiedzieć żeby być spokojnym w takim momencie, aczkolwiek takie sytuacje związane z sercem ciężko jest opanować, i wpadają takie, a nie inne rozkminy.
Dzisiaj czuję się dobrze bo mam benzo przy sobie, przejdę się do lekarza i dam znać jak postępować w takich przypadkach.
P.S. Laska to był mikro-TrzeźwośćRaport :-)
breath pisze:Siedząc wczoraj[...]
A ty tej gościu nade mną - użyj szukajki zanim założysz nowy temat.
howk
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
breath pisze:Hehe... masz chopie wyobraźnie :-). Głodnemu chleb na myśli, skoro wyjeżdżasz z tematem mieszanek, ja nie jestem użytkownikiem "mieszanek", lubię mixować za to ;-).
Do tematu, to nie jestem pewien co mogło być przyczyną. Dziwne bardzo to było uczucie, i mocno schizujące. Łatwo można powiedzieć żeby być spokojnym w takim momencie, aczkolwiek takie sytuacje związane z sercem ciężko jest opanować, i wpadają takie, a nie inne rozkminy.
Dzisiaj czuję się dobrze bo mam benzo przy sobie, przejdę się do lekarza i dam znać jak postępować w takich przypadkach.
P.S. Laska to był mikro-TrzeźwośćRaport :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.