Jemen pisze: Chodzi mi o coraz większe zniewolenie. Największym wrogiem wolności jest syty niewolnik. Nie chce mi się już tłumaczyć.
wlasnie na podobnej zasadzie jest z niepalacymi. jesli duzo osob to wkurwia i im przeszkadza, to czemu maja dostosowywac sie do nalogowcow? w swoim domu, przy herbacie, ksiazce - palcie. ale po co zasmierdzac zycie innym?
zobaczcie sobie jak to wyglada np w Londynie: w klubie nie palą - ale przed wejsciem jarają na potęgę
wsb pisze: jakies paranoje masz czy co? to np zakaz obnazania to tez zniewolenie i powinnismy moc latac z kutasem na wierzchu? wyobrazasz sobie jakbys siegal w sklepie po chleb lezacy dalej i zahaczal kutachem o inne, a potem kolejna osoba kupilaby ten, o ktory zahaczyles?
wlasnie na podobnej zasadzie jest z niepalacymi. jesli duzo osob to wkurwia i im przeszkadza, to czemu maja dostosowywac sie do nalogowcow? w swoim domu, przy herbacie, ksiazce - palcie. ale po co zasmierdzac zycie innym?
dwa, czy ktoś Ci wchodzi do mieszkania i zaśmierdza? nie. czy jak idziesz do banku/urzędu/jedziesz mpk to ktoś Ci zaśmierdza? a właściciel lokalu jest jak właściciel domu. to on decyduje co wolno, a co nie.
trzy, jeśli dużo osób "wkurwia i im przeszkadza" palenie przez tezetwu młodzież maryhułany, to czemu mają się do tego dostosować? zakazują tego, bo im się to nie podoba.
ok, ok. wiem, że to jest trochę inna bajka, ale i Ty masz rację, i palacze mają. cinszka sprawa.
So enjoy life, you only get one
Powiem w skrócie: fajki po kawie\piwie/fecie\dropsie/...\chujachmujach/na księżycu są zajebiste.
Ale ta myśl, że już nigdy więcej jest przynajmniej dla mnie lepsza niż wszystkie trzy miliony fajek, które spaliłem.
Nie, CzesiekFajka? :)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.