Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 2 / 0
Stoisko Woltera, co Ty do mnie piszesz?:) Już wolę allegro i nie muszę palić przy kompie, Mowie ze w ogóle nie ogarniam ale się dużo nie wysiliłeś...
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
@4AcoDMT
Nie ma żadnego problemu - co do Twojego pierwszego pytania:
Kupujesz sobie dodatkowy clearomizer (tak się nazywa ten zbiorniczek na liquid) i zwyczajnie przekręcasz i zamieniasz sobie ze zwyczajnego gdzie wlałeś liquid z nikotyną na ten drugi clearomizer, do którego wlewasz liquid z kanna.
Sam tak robię i wszystko gra, ważne tylko żeby nie pomylić clearomizerów %-D

Co do punktu 2: to dokładnie jak pisze artur019, najlepiej wybrać się do jakiegoś sklepu z e-szlugami i tam Ci doradzą tak, żeby bateria pasowała do clearomizerów. Tego Woltera nie znam, sam korzystam z kupionego jakieś dwa lata temu zestawu Volish Ego3 na stoisku w markecie, koszt też koło 100zł.
No i dobrze żeby grzałki miały dwa knoty, w których moczy się liquid a nie te gąbkowe czy zamknięte.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 189 / 2 / 0
dziękówa, na wolter.com te szlugi drogie sa od 200pln a na allegro widzę są nawet za 20pln no 200pln nie dam...No właśnie jakieś gąbkowe sznurkowe nie znam się na tym myślałem że ktoś napisze kup taki i taki i gra. Przecież nie powiem na stoisku proszę e szluga takiego co by się dobrze canna paliło z niego:) i nie mam w mieście takich stoisk w grę wchodzi allegro...Poprostu jak jaracie canna ze swoich to piszcie jakie macie i jaki rodzaj tego cleamizera ma być czy gąbkowy czy sznurkowwy albo jakie tam są

Naallegro widzę ego i rózne rodzaje CE5+ 6+....10+ czym to się różni? Jakieś bezwatkowe, sznurkowe, gąbkowe, rożne rodzaje grzałem no i co mam wybrać?
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2014 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
Jak koło 100zł to w grę wchodzi np taki chińczyk - http://allegro.pl/zestaw-2x-e-papieros- ... 43118.html
Szukałem na szybko na alledrogo, pewnie można znaleźć coś tańszego/lepszego. Ale taki zestawik powinien dać radę.
  • 189 / 2 / 0
ale rozumiem ze lepiej celować w jakieś markowe bo są poprostu lepsze typu właśnie np volish, vision? Bede celował w visiona niby markowe i nie takie drogie jak woltery i volishe...

dobra poczytałem doedukowałem się i wybór padł na to cudo z regulowanym napięciem i wszystkimi wymiennymi elementami w razie czego, Dokupie tylko dodatkowy clearomizer i gitara, ale bede jaral:)
Vision spinner
http://allegro.pl/e-papieros-vision-spi ... 76473.html
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2014 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 6 / / 0
Ja używam do tego celu Clearomizera Volisha CE10+ na baterii Vision Spinner VV 1300 mAh. Sprawdza się rewelacyjnie. Bateria umożliwia podkręcenie napięcia do 4.8V, natomiast parownik to sznurkowy górnogrzałkowiec.
  • 1203 / 21 / 0
Tego visiona nie znam ale patrz na to żeby bateria miała przynajmniej te 1100 mAh pojemności (nie trzeba tak często ładować) no i jak pisałem wcześniej clearomizer z grzałką z knotami sznurkowymi.
A co ma oznaczać to CE5+ czy CE6+ to nie mam pojęcia :-O
  • 189 / 2 / 0
on ma wszystko tak jak piszesz dzięki już wszystko wiem wybór padł na tego z linku.
  • 1203 / 21 / 0
Spoko, jak już będziesz miał w łapach tego e-szluga to daj znać jak się sprawuje z liquidem z kanna bo sam jestem ciekaw.
  • 12 / / 0
A co w takim razie rozpuszczę bezpośrednio w olejku, bez zbędnych ceregieli?
BB-22?
PB-22?
AB-PINACA?
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.