Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
Mam pytanie do twórców ankiety, czy przy trzecim punkcie chodzi o to, że "Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami" czy "Nie, powinni pracować nad nowymi narkotykami"
  • 2814 / 14 / 0
W mojej opinii jest napisane prawidłowo, gdyż w innym przypadku opcja 3 i 2 byłyby tożsame, a tak to zapewnia ona różnorodność.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Tyle dobrego pisze się jak widzę o 6-APB jako substytucie MDMA więc jestem zdecydowany jej spróbować. Jednak na forum przy różnych RCkach jak np 3,4-DMMC także widzę porównania do MDMA. Cenowo jednak wychodzi drożej 6-APB. Czy w takim razie oznacza to, że owej substancji jest najbliżej do MDMA? Chodzi o fazkę, zjazd i efekty ubocnze o ile dwa ostatnie występują. Czy tamte także mają duży potencjał rekreacyjny, ale np z względu tego, że jest ich dużo na rynku od jakiegoś czasu są tańsze? I jeszcze jedno, najważniejsze pytanie. Ostatnio trafiłem na MDMA, ale jednak to nie było to co pixy, które jadłem kilka lat temu. To zapewne przez dodawaną tam amfetaminę. Kombinacja ta, jak wiemy, nazywana była tabletką ekstazy. Czegoś takiego głównie szukam, ale czymś a'la MDMA oczywiście nie pogardzę. Ewentualnie sam sobie pomixuje, by osiągnąć pożądany efekt.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1951 / 14 / 0
Spróbuj 5+6-APB 70:80mg + 50-100mg amfetaminy (zależy od czystości). Poza czasem działania i wolniejszym wejściem nie zauważyłem różnic w porównaniu do MDMA.
  • 1530 / 9 / 0
Zastanawiałem się nad takim mixem z tym, że myślałem o podstawieniu ewentualnie jakiegoś amfetaminopodobnego RCka ze względu na czystość ulicznego ścierwa. Ale wszystko małymi kroczkami, najpierw osobno, a potem 5+6, potem inne kombinacje. A jak to wygląda w przypadku tych innych substancji jak 3,4-DMMC albo 4-FMA? Warto sobie tym zawracać głowę?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1252 / 4 / 0
3,4 DMMC nie jest nawet podobna do MDMA - ani chemicznie ani w dzialaniu.

Bardziej przypomina mefedron, choc znacznie bardziej lagodny i ze stymulacja glownie psychiczna, fizycznie potrafi dac kopa energii a jednoczesnie rozleniwic - w zaleznosci m.in. od dawki. Zeby bylo konkretnie, trzeba zjesc ok. 300-350mg na raz. Czas dzialania ze 3-4h w sumie z afterglowem
  • 6165 / 434 / 12
4-FMA warto, ale to bardziej euforyk, niż empatogen. Cieżko przyporządkować, w sumie. 3,4-DMMC tylko, jak nie miałeś nigdy ketonowych ciągów - na "świeżych" działa dobrze.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1530 / 9 / 0
mefedron czy właściwie coś co tak nazywali jadłem tylko raz w mąłej dawce oral. Przypominał mi trochę MDMA, ale to nie było to. Ciśnienie na kolejną porcje było dość duże wiec olałem substancje. Ciągi jedyne jakie mi się zdażały to kilka dni ma dropsach kilka lat temu. W takim razie uderzę w 5/6-abp, a tamte rzeczy zostawię jako ciekawostki na przyszłosć.
  • 1252 / 4 / 0
Mefedron jest moim zdaniem najbardziej zbliżony.
Podany oralnie jedynie troszkę bardziej stymuluje, nie daje efektu mega pluszowości, a euforia, która jest równie mocna, skupia się bardziej na tylko Twojej osobie (jestem bogiem, dajcie mi przeciwnika, nie mam wad) natomiast MDMA daje otwartą i miłosną euforię.

Te dwie bardzo podobne w działaniu substancje są wciąż tak różne. Zaczynam powątpiewać w istnienie czegoś w praktyce chociaż zbliżonego do prawdziwego czystego kryształu mdma, a nie jakiś tam pixów z ch*j wie czym :)

pragnę zaznaczyć, że mówimy tu o legalnych substytutach. - surveilled
  • 720 / 12 / 0
Moim zdaniem pasowałoby tutaj 25C-NBOMe. Mega empatyczne, mega euforyczne, ach.. i ta muzyka !! :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.