Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Coen »
pisałem: na wszelki wypadek. ekstrakcja wodna może w znacznym stopniu złagodzić pewne nieprzyjemne objawy, jednak nie redukuje do zera możliwości wystąpienia pewnych przykrych niespodzianek (szczególnie za piewszym razem). no powiem wprost. chodzi o wymioty. w/w ekstrakcja zmniejsza nudności, jednak nie usuwa całkowicie ryzyka haftowana.
Uwaga! Użytkownik Coen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: She »
Me i hafotwanie, ach ;p Jeśli ktoś słyszał o harcerzach z Białegostoku w Zakopanem to może wie ;p
Haftowaliśmy przez 3 dni masowo *^_^* Zreszta i tak haftowanie wcale nie jest takie nieprzyjeme :)

Edit: Nic, null, zero. Jedyne co zauwazylam to wieeeeeeeeelkie źrenice, a tak po zatym to nic. A i robilismy monochromat,a u mnie wyszła cała tecza..
Ostatnio zmieniony 09 maja 2006 przez She, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem fajna ;p
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A na pewno miałaś odmianę Heavenly Blue? A co do tej wagi nasionek to wiesz co? Zeskanuj albo sfotografuj opakowanie i zamieść tu zdjęcie to Ci wszystko powiemy :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mario »
ja bede mial niedlugo bardzo dobre pestki argyreia nervosa, podobno wystarcza 3-4 pestki , nie mam ochoty napychac sie kilkoma gramami tych nasionek z ogrodniczych, lepiej zainwestowac w cos co naprawde ma duzo LSA:)
testowal juz ktos ta hawaiian baby woodrose?
Uwaga! Użytkownik mario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: She »
Wilec Purporowy. Gdzie ja znajde Heavenly Blue? Na Allegro nie ma.
Jestem fajna ;p
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Micard »
W sklepach ogrodniczych, nawet w supermarketach <Biedronka>. Trzeba tylko trochę pochodzić.
  • 424 / 6 / 0
Mam takie pytanie - o ile widzę, nikt tu o tym chyba nie wspominał. Czy nasionka firmy Legutko i Torseed działają? Niby polskie, ale może...?
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Heavenly Blue to odmiana powoju czy firma produkująca nasiona??? I czy takie są najlepsze??
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mario »
najlpesze z ogrodniczego, ale ogolnie to hawiian baby woodrose sa the best
Uwaga! Użytkownik mario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No a drugie pytanie? To odmiana powoju czy firma???
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.