Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
A jak zasmakuje to wbijam na stare połączenie, które towarzyszyło mi ze 3 miesiące non stop jakieś pół roku temu, czyli stim + GBL(/teraz BDO) i chuj. Raz się umiera, nie London?
  • 5777 / 1184 / 43
No jesteśmy pionierami. Nie wypiłem tego jeszcze kilku l. , jak giebla.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 32 / 4 / 0
Powiem szczerze, ze jestem mile zaskoczony. Po 1,5 rocznym ciagu na gieblu, odstawce i sporadycznym stosowaniu nie dzialal na mnie tak jak kiedys, nie podnosil libido, tylko zamulal, a po krotkim ciagu 3 dniowym przejebana odstawka jakbym pil giebla z miesiac w ciagu - moze coraz chujowsze sorty byly, nie wiem. BDO pokazal mi w koncu dzialanie jak stare dobre g, dawno nie spedzilem 10 godzin w nocy na trzepaniu kapucyna (mieszalem z alfa-pihp wapowanym, no i wygladalo to mniej wiecej tak: wapo->polewka->trzepanie paly->spanie przed kompem z kutasem na wierzchu->wapo->polewka->trzepanie paly->spanie i tak od 1 do 11, kiedy w koncu sie spuscilem xD) No i w koncu ta pewnosc siebie jak kiedys po gieblu, zaczepianie dup na fb, pisanie do wszystkich, odnawianie starych kontaktow (oczywiscie potem pelno przypalow, jak za czasow g :D) Ogolnie polecam bardzo, jak ktos juz wymeczony jest ciagami na g to BDO powraca stara sile. Jestem 3 dzien w ciagu no i czuje lekkie uboki, no ale non stop tez walilem pihpa i nie spalem zbyt duzo, takze to tez mialo wplyw. Narazie nie opisze ubokow, bo za krotko jestem w ciagu. No i kolejny plus, o wiele wolniej mi to schodzi niz g, mimo ze jest wieksze dawkowanie. Polecam
  • 5113 / 886 / 0
Cieżko połapać się kiedy koło odpada i koniec czyszczenia. Plusem albo minusem jest to że u mnie odcinka trwa jakieś 40,50 minut a sprawdzalem to juz 3 krotnie. Porucznik mnie odcinal na 2,3 h.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 32 / 4 / 0
Dziwna sprawa. Ja po takim ciagu musialem g polewac co 30 minut, bo juz sie zaczynala lipa. A spanie przeokropne, non stop paralize, ciagle cos mi odcinalo konczyny, bylem cwiartowany na kawalki, kaszony przez wielkie pajaki, ktore widzialem i inne koszmarne rzeczy (wszystko czulem). Tutaj czuje, ze bedzie to samo, bo juz mialem paraliz - czyli bardzo duzy minus (moze to kwestia dlugiego ciagu, ktos kto rzadziej pil tego pewnie nie ma - ja na poczatku tez nie mialem). Na szczescie rzadziej trzeba polewac, ja polewam co 2h - co do ilosci czytalem, ze polewaja po 3ml albo 3,5ml - ja polewam 2 ml, po stimie 2,2 do 2,5 i czasami zasypiam - po przebudzeniu jest lekka lipa i trzeba polac znowu - po g mialem to samo. No i zauwazylem, ze nie chce mi sie tak jesc jak na poczatkach z g kiedy to przytylem 20 kg. Ogolnie zauwazylem, ze mnie pobudza bardziej - wytrzeszcz oczu i wielkie zrenice, non stop machanie nogami (podczas dzialania), g mnie bardziej uspokajal, na zejsciu dopiero byl dopamine rebound i takie efekty, czuje jakby mniej oddzialywalo na gabe b. Oczywiscie to moje osobiste odczucia, chuj wie jak na innych bedzie dzialac i czy v daje to co zapewnia.
  • 3446 / 716 / 9
Przyszło mi zbrylone. Coz tym zrobić żeby zamienić w ciecz? Ogrzać?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 954 / 51 / 0
Nie, zmrozić bardziej.
  • 5113 / 886 / 0
powyzej 21 stopni we ciecz sie zmienia.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 506 / 109 / 0
ja znowu nie wiem, pierwsze parę dni spoko, ale teraz co 2/3h muszę p0lać. inaczej mam totalny szum w uszach, wszędzie jakieś mrowienie, gorącą twarz, rozumiem, że to histamina, przy G tego nie odczuwałem. Na GBL lubiłem też zapalić, tutaj po zajaraniu normalnie jakby mi zatykało płuca na chwilę i muszę się położyć. I najgorsza sprawa, GBL sprawiał, że zasypiałem, budziłem się, ale swoje odleżałem i zasypiałem dalej, ew. ten pierwszy sen trwał i tak 3-4h więc do rana było blisko. Tu już od pierwszego dnia po ostatniej polewce faktycznie zasnę, ale na max 1h, potem budzę się i tak już mogę do rana leżeć zalewany przez te fale gorąca, nie ma opcji na uśnięcie, 50mg baklo przedłuża sen do 3h, ale ile można tego łykać, znowu po benzo spałbym jeszcze cały następny dzień najchętniej. na razie przerobiłem jakieś 250ml, zobaczymy drugi sort, zresztą i tak wracam do GBL, to będę trzymał tylko na czarną chwilę :P
  • 954 / 51 / 0
Już 250ml :-D? Ile dziennie leciało?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.