Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
*do moderatora to drugi post do zatwierdzenia bez błędów

Witajcie serdecznie, mam pytanie otóż byłem sertralinie dokładnie zoloft przez 6 miesięcy mała dawka bo tylko 50 mg dziennie. Sprawa wyglada tak ze przez cały ten czas jedynie na początku leczenia zoloftem działały z takim uczuciem jakim można opisać tylko po wzięciu kodeiny były to dawki po 459-600 i łączone z małymi ilościami DXM przed i sokiem grejpfrutowym. Z czasem kodeina działała coraz słabiej. Ssri odstawiłem 3 miesiące temu i dalej opioidy nie działają. Dzisiaj było 300 mg Tramalu z sudexa i 300 mg kody oczywiście z antidolu (dzisiaj mnie Pan miło zaskoczył w aptece ponieważ sam zapytał czy jedno opakowanie po czym sprzedał dwa mimo ze nawet nie mam 18 lat i nie pokazywałem dowodu) do tego 2 mg alprazolamu przeciwdrgawkowo oczywiście, niestety nie klon bo niestety ich nie było. I teraz pytanie czy wie ktoś kiedy zaczną one normalnie działac lub jakieś inne sposoby może na obniżenie poziomu sertraliny? Bo jedyne co pomaga to nikotyna ale to i tak nie to. Oczywiście do wszystkiego THC ponieważ pale nałogowo. Serdecznie dzięki za pomoc :psycho:
  • 4 / / 0
Siema, mam pytanie jak to u was z tymi receptorami itd, Jestem po 3 dniowym ciągu codziennie 240mg, czyli całe opakowanie thiocodinu, Nic a nic żadnej fazy. Pierwszego dnia po pierwszych 8 tabletkach (wziąłem na 2 serie w odstepie 30 minut) byłem lekko gadatliwy, lekko humor sie poprawił i to wszystko, po drugiej serii nic nie czułem , Źrenice jak igla ale wszystko normalnie, nawet jadłem normalnie jak juz wiedziałem ze faza nie wejdzie. I jeszcze nie rozkruszałem a połykałem odrazu czy to ma wpływ? Nie jadłem nic przed wzięciem. nie wiem co dalej robić żeby wkoncu to poczuć
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2023 przez sianokos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2814 / 365 / 0
@sianokos a słyszałeś o Tolerancji ? Każdy użytkownik opioidów słyszał i nie nawidzi tego słowa :)
  • 4 / / 0
@sclero2014 Ale to tolerancja wyrobiła by mi sie po takim czymś jak nawet fazy nie miałem?
Wydaje mi się ze to są takie dawki ze powinienem coś poczuć mimo ciągu
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2023 przez sianokos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2814 / 365 / 0
@sianokos sam napisałeś że byłeś w ciągu.. nawet jak po ciągu zrobisz przerwe to zawsze ta poprzeczka jest podniesiona
  • 4 / / 0
@sclero2014 Tak, ale mimo wszystko tolerancja nie jest powodem braku fazy, gdzie faza ani razu nie postanowiła sie pokazać
  • 2814 / 365 / 0
@sianokos ale po każdym ciągu musisz niestety więcej wziąść bo próg się podnosi uwierz , dużo zależy od osoby czy jest zdrowa czy najedzona . Tak czy siak wiem po sobie nawet krótki okres potrafi podnieść tolerancje ze dawka która robiła pozniej jest odczuwalna na granicy placebo .
  • 3455 / 557 / 2
Ja tak mam z kodeina która biorę od 15tu lat: ostatnio dawki 900+ ledwie mnie smyrają.

Opioidy to dno łatwo przez tolerkę przedawkować.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1357 / 347 / 13
11 sierpnia 2023sianokos pisze:
Siema, mam pytanie jak to u was z tymi receptorami itd, Jestem po 3 dniowym ciągu codziennie 240mg, czyli całe opakowanie thiocodinu, Nic a nic żadnej fazy. Pierwszego dnia po pierwszych 8 tabletkach (wziąłem na 2 serie w odstepie 30 minut) byłem lekko gadatliwy, lekko humor sie poprawił i to wszystko, po drugiej serii nic nie czułem , Źrenice jak igla ale wszystko normalnie, nawet jadłem normalnie jak juz wiedziałem ze faza nie wejdzie. I jeszcze nie rozkruszałem a połykałem odrazu czy to ma wpływ? Nie jadłem nic przed wzięciem. nie wiem co dalej robić żeby wkoncu to poczuć
ja bym ci radził odpuścić sobie tę zabawę zanim rozkręcisz się na dobre, nie zdajesz sobie nawet sprawy co to jest uzależnienie od opio

a jak ci sie tylko lekko humor poprawil ale chcesz miec faze to pij jeszcze syrop na kaszel po ktoryms dniu klepnie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4 / / 0
Spróbowałem 395 mg wczoraj, fazy nie było tylko humor się poprawił, juz kończę to, zapodam se acodina na 3 plateu i wyjebane w to wszystko
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.