Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 33 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shortage »
Ja pierdole, ten sinner to prowokacja jebana.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Landsknecht »
sinner1090 pisze:
To co Ty robisz na tym forum w takim razie, skoro podlegasz przykazaniom?
Które przykazanie zakazuje używania narkotyków? Możliwe, że okaleczam w ten sposób swoje ciało, ale to po prostu słabość.
sinner1090 pisze:
A schodzac z off topa, to nie pale juz 4 dzien ^^
Żaden powód do dumy. Spróbuj przez 4 tygodnie nie palić, a następnie zbakać się z kolegami będąc dumnym, że dotrzymałeś wyznaczonego przez siebie okresu abstynencji od MJ.
Uwaga! Użytkownik Landsknecht nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
Landsknecht pisze:
sinner1090 pisze:
To co Ty robisz na tym forum w takim razie, skoro podlegasz przykazaniom?
Które przykazanie zakazuje używania narkotyków? Możliwe, że okaleczam w ten sposób swoje ciało, ale to po prostu słabość.
sinner1090 pisze:
A schodzac z off topa, to nie pale juz 4 dzien ^^
Żaden powód do dumy. Spróbuj przez 4 tygodnie nie palić, a następnie zbakać się z kolegami będąc dumnym, że dotrzymałeś wyznaczonego przez siebie okresu abstynencji od MJ.
hym, powiem Ci, że dla kogoś kto pali przez X lat w ciągu nawet parę dni bez bucha jest czymś z czego można być dumnym ;) nikt przecież nie każe rzucać natychmiast, dzisiaj 4 dni,za tydzień 7 dni. IMO. lepiej jest małymi kroczkami niz od razu i na chama ;)
z drugiej jednak strony błędem jest (chyba gdzieś to nawet było wspominane, powtórze ;)) odstawienie np. na 4dni jarania a po tych czterech dniach ubaczenie się do przysłowiowych desek.
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Dla mnie 2 dni to jest sukces nie palić :D
Osobiście nie mógłbym przerwać na kilka dni i potem zapalić znowu, bo automatycznie bym sie wpierdolił w ciąg na długi czas.
Wolę rzucić raz i nie tykać tematu ale do tego trzeba jeszcze długo czasu...
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Nie pale 3ci dzień - problemy finansowe.
Normalnie, to nie jest żaden problem, ale staram się unikać kontaktu z niektórymi znajomymi, którym się nie odmawia.
Jeden dzień bez palonka jest przechujowy... Przy następnych wychodzą luki w pamięci, braki w słownictwie, malutkie styki (ale to też przez mocniejsze sykodeliki) i takie tam.
Po tygodniu powinno być git, pozdro!!!!!
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raqlec »
To po przeczytaniu tylko 2 stron tematu, ale chyba aktualne?

Sinner, miałam taki sam problem przy paleniu MJ, właściwie dalej mam, tylko lepiej nad tymi chorymi paranojami panuję, chociaż zawsze nadchodzi taki moment fazy, że schizy biorą górę. Ale wtedy ja je cap, mówię im "nu nu, nie wolno" i dalej cieszę się chwilą z ludźmi, których lubię. No i - ej, oni też muszą mnie choć trochę lubić, skoro spędzamy razem w sumie niemało czasu.
W moim przypadku żeby mieć dobrą fazę wystarczy świadomość, że mam problem z ufaniem ludziom, ale kiedy przemogę strach przed nimi, dużo lepiej się czuję i - o dziwo - bardzo rzadko się zdarza, żebym się "przejechała" na kimś. Jeśli Ty na swoim towarzystwie się przejedziesz, to faktycznie warto się zastanowić, czy to ludzie na odpowiednim poziomie dla Ciebie.
mr_obscene pisze:
2. popracuj nad poczuciem własnej wartości
Dokładnie! W tym sęk. "Egoizm, egocentryzm i kompleksy", fobia społeczna, cokolwiek. Zauważ, że w tych wszystkich wkrętach to TY jesteś w centrum - serio uważasz, że jesteś takim ważniakiem, żeby cały świat kręcił się wokół Twojego pępka?

Kurwa, post w stylu bełkotliwego psychologa, sorry ...spalona jestem i tyle.

I też mam takie schizy TYLKO i wyłącznie z marihuaną, a próbowałam jeszcze kilku subst.

Ed: przeczytałam temat dalej i kurwa, mam szczerą nadzieję, że nie wypuściłam się tak dla jakiegoś wkrętasa.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2009 przez Raqlec, łącznie zmieniany 1 raz.
I can't think of anything to say except... "I think it's marvelous! HaHaHa!"
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
skleiłbym wam oba wątki lecz to jest prawie niemozliwe do wykonania w dobie dzisiejszych czasów :(
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Kto poszedł wczoraj ze święconką i wsadził troche skuna do środka, ażeby ksiądz pobłogosławił ten cudowny kwiat?
Ja rozsypałem troche na jajkach, po poswieceniu spaliłem i odrazu poczułem się oczyszczony - bardziej niż po spowiedzi. %-D

A tak wogóle to miałem się zapytać czy znacie jakieś preparaty, substancje które wzmacniają działanie Mary Mary Jane ?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2009 przez BuddahLova, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
FGZ pisze:
Kto poszedł wczoraj ze święconką i wsadził troche skuna do środka, ażeby ksiądz pobłogosławił ten cudowny kwiat?
Ja rozsypałem troche na jajkach, po poswieceniu spaliłem i odrazu poczułem się oczyszczony - bardziej niż po spowiedzi. %-D

A tak wogóle to miałem się zapytać czy znacie jakieś preparaty, substancje które wzmacniają działanie Mary Mary Jane ?
Przerwa nic innego w gre nie wchodzi.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 179 / 1 / 0
PrezesSkt pisze:
Przerwa nic innego w gre nie wchodzi.
lol chciałem napisac dokładnie to samo :)
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.