Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 1 / 0
ja myslałem ze a-PHP ale nie wiem czy mam kiepski sort czy sama substancja tak zachwalana jako lepsza wersja PVP jest po prostu do dupy ;[
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
koko48 pisze:
Znajomy królik alfy już nie moze brać , bo ciągle ma jazdy z tym , że starzy go szpiegują itp itd.

Co na zastępstwo? Żeby było wydajne i nie schizowe.
Detox. Sen. Suplementacja. W takim stanie to każdy stymulant będzie schizowy, a raczej wątpię by ktoś kto ma takie jazdy potrafił złapać umiar jeśli chodzi o dawkowanie.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 2 / 0
Jesteście w stanie w miarę trzeźwo myśleć dorzucając ccały dzień? ja po przerobieniu jakiegoś 0,9g pod koniec dnia czułem się jak warzywo, nawet pod wpływem.

Ale ze jaka substancja? - Fj
willy wonka puscił bonka i rozwalił pół pocionga
  • 348 / 9 / 0
pewnie a-PVP. Ja przerobiłem jakieś 70-100g w 3 miesiące i było ok %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 37 / / 0
4f-pvp próbował ktoś?
Uwaga! Użytkownik conako nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Tak. Taka wersja demo alfy. Bardziej cywilizowane, znacznie krótsze i sporo słabsze. W miksie z a-PVP wzmacnia wejście, potem zanika, ale miks potencjalnie niebezpieczny, osoby mające problemy z skaczącym ciśnieniem nawet niech nie próbują miksować.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 316 / / 0
Kurwa ale wypierdol ta alfa-PVP IV %D
Poszło 50mg w jednym cencie wody, zajebiste uczucie jak ręka drętwieje :D
Zajebiste jest do momentu w którym dopamina (w końcu fenylka jakby nie patrzeć) nie wypierdoli Ci czerwonych wizuali na suficie i nie zaczną one na Ciebie spływać ze ściany w postaci robali. Takie pałeczki jak oglądamy pod mikroskopem i one się tak przelewaja. Ogółem to Trzynastka powinien wiedzieć o co chodzi skoro już jest tak zryty apvp że wlepia warny pięciu postom pod rząd w temacie o jednym vendorze %D No offence ofc (też nie chce dostać warna xD), ale kurwa nie przesadzasz trochę? I tak tego burdelu się tam nie ogarnie skoro zostawiasz posty z warnami, a ludzie jak widać mają w dupie to i nadal piszą pierdoły jak w knajpach. To jest forum ćpunów, tego syfu nie ogarniesz choćbyś kurwa samego Rudolfa Hossa tutaj sprowadził (ale koniec końców Pilecki i tak go wychujał ;P) razem z brygadą Dirlewangera.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Ja też mam takie zamuly...Leze godzine i patrze w sciane;) No ale potem sie budze do zycia tak jak teraz:) Potwierdzam ze po ciągach odsypiam bardzo dlugo...A oczy i tak ledwo otwieram :-O Tez tak macie ze po tyg przerwie, poczatek nie jest przyjemny a pi dwoch dniach wszystko sie norm uje?Czy tylko ja tak mam?!
  • 1095 / 34 / 0
To jest standard, ze drugiego dnia działanie sie stabilizuje i jest ok , taki jak powinno.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1959 / 57 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
dopamina (w końcu fenylka jakby nie patrzeć) nie wypierdoli Ci czerwonych wizuali na suficie i nie zaczną one na Ciebie spływać ze ściany w postaci robali. Takie pałeczki jak oglądamy pod mikroskopem i one się tak przelewaja. Ogółem to Trzynastka powinien wiedzieć o co chodzi skoro już jest tak zryty apvp że wlepia warny pięciu postom pod rząd w temacie o jednym vendorze %D No offence ofc (też nie chce dostać warna xD), ale kurwa nie przesadzasz trochę? I tak tego burdelu się tam nie ogarnie skoro zostawiasz posty z warnami, a ludzie jak widać mają w dupie to i nadal piszą pierdoły jak w knajpach. To jest forum ćpunów, tego syfu nie ogarniesz choćbyś kurwa samego Rudolfa Hossa tutaj sprowadził (ale koniec końców Pilecki i tak go wychujał ;P) razem z brygadą Dirlewangera.
Masz wyraźnie skłonności do schizofrenii, skoro widzisz robale i masz już takie halucynacje po alfie. Radziłbym nie przesadzać z dopaminergikami, bo może się okazać, że efekt może nie być przejściowy.
Ja nie wiem o co chodzi, nawet po 100-120mg alfy iv nie miałem takich jazd.

A co do warnów to:
[ external image ]
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.